Live

Ce spune Ciolacu despre poza cu Omar Hayssam la vânătoare de mistreți

Data publicării:
Marcel Ciolacu spună că poza a fost făcută în urmă cu 25 de ani și că este decupată

Marcel Ciolacu a vorbit marţi despre celebra fotografie în care apare alături de Omar Hayssam la o vânătoare de mistreți. Premierul a fost întrebat într-o conferință la Craiova despre relația lui cu fostul om de afaceri sirian condamnat la peste 24 de ani de închisoare pentru mai multe acuzații, inclusiv terorism.

„Nu am avut nicio relaţie, am fost la o vânătoare la care a fost invitat şi Omar Hayssam şi dintr-o poză imensă, cum se face, când se termină vânătoarea, cu vânatul în faţă şi vânătorii în jur, s-a decupat”, a comentat preşedintele PSD, potrivit News.ro.

„Ştiţi când a fost făcută acea poză? Acum 25 de ani. Dacă mă pot întoarce la 30 de ani, o fac cu plăcere”, a mai spus Marcel Ciolacu despr epoza în care apare alături de Omar Hayssam.

Fotografia a devenit subiect de dezbatere după ce Marcel Ciolacu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului.

Prima care a reacționat a fost candidata USR, Elena Lasconi, care i-a cerut lui Marcel Ciolacu să lămurească relația lui cu Omar Hayssam.

„Cred că domnul Ciolacu ar trebui să răspundă la trei întrebări: Ce căuta la vânătoare cu un terorist - Omar Hayssam - și dacă este prieten și cu alți teroriști? La ce vârstă a luat bacalaureatul și ce studii a făcut? În ce condiții și-a luat carnetul de revoluționar, pentru că știe toată lumea că nu a avut nicio contribuție la Revoluția din 1989, doar că a obținut niște spații comerciale gratis în piața din Buzău”, a scris Elena Lasconi într-un mesaj pe rețelele sociale.

Omar Hayssam este condamnt la 24 de ani de închisoare în multe dosare: 24 de ani în dosarul „Manhattan”, în care a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru infracţiuni economice; 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliştilor în Irak (terorism); 16 ani de închisoare în dosarul „Volvo Truck”, trei ani de închisoare în dosarul „Foresta Nehoiu”, precum şi doi ani de închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei.

Marcel Ciolacu și Omar Hayssam la vânătoare de mistreți

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Lodovic Orban: Va fi o tulburare majoră în PNL după aceste alegeri, din cauza rezultatului catastrofal

Soția meditatorului lui Ciolacu la economie, propusă în conducerea BNR. Premierul spunea că acesta îl pregătește gratis

Sondaj INSCOP pentru prezidențiale: Geoană e pe primul loc, urmat de Ciolacu, Lasconi și Șoșoacă. Scenariile pentru turul II

Ultimul blat al lui Iohannis. Cum îl răsplătește Ciolacu

Partenerii noștri