Live

Video O mamă și o fetiță de trei ani din Brăila au murit într-un accident grav. Un bărbat și un copil au ajuns la spital

Data publicării:
O mamă și o fetiță de trei ani din Brăila au murit într-un accident grav. Foto: Alexandru Busca /Inquam Photos

Accident grav în județul Brăila. O femeie şi o fetiţă de trei ani au murit şi alte două persoane au fost rănite, după ce un autoturism a lovit remorca unui tractor, iar apoi a ricoşat în altă maşină. Traficul este complet blocat.

Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

O mașină care circula pe Drumul European 584, la ieșirea din orașul Însurăței, spre localitatea Bărăganu, a lovit remorca nesemnalizată a unui tractor, care circula pe același sens, după care a ricoșat într-un alt autoturism din sens opus.

O femeie și un copil de trei ani și-au pierdut viața în accident, iar un alt copil și un bărbat au fost răniți. Ambii șoferi au fost testați iar rezultatul a fost negativ.

”Din primele date, a rezultat faptul că un bărbat din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, la ieşire din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăganu, ar fi lovit o remorcă nesemnalizată a unui tractor care se deplasa pe acelaşi sens de mers, ulterior ricoşând într-un vehicul ce se deplasa pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 38 de ani, şi al unei minore, în vârstă de 3 ani”, a precizat IPJ Brăila.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat cu boli psihice și-a înjunghiat mama de cinci ori până a murit, iar după a sunat autoritățile

Incendiu puternic la o casă din județul Vâlcea. Un copil de 6 ani a murit, iar mama și mătușa lui sunt date dispărute

Legendara tenismenă Martina Navratilova devine mamă pentru prima oară, la 67 de ani

Băiețelul de 4 ani luat de stat de lângă mama sa, după o sesizare a medicului de familie, a ajuns la bunicii săi din Calafat

Partenerii noștri