Live

Nicușor Dan spune că a rupt șase sacouri în cotul drept de când e primar: „De la semnat, probabil”

Data actualizării: Data publicării:
Nicușor Dan a explicat că bluza cu dungi verzi cumpărată din Japonia este preferata sa / Foto: Inquam Photos

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat vineri, la Digi FM, că de când este edil a rupt şase sacouri în cotul drept şi a explicat că acest lucru se întâmplă, cel mai probabil, din cauza modului în care îşi trage cotul pe masă, când semnează documente.

„Trebuie să vă spun că de când sunt primar am rupt şase sacouri în cotul drept. De la semnat, probabil”, a răspuns el, râzând.

Cât a cheltuit Nicușor Dan cel mai mult pe un obiect vestimentar

Întrebat care este suma cea mai mare pe care a cheltuit-o pe un obiect vestimentar, Nicuşor Dan a estimat că a fost vorba despre aproximativ 100 de euro, dar a menţionat că pentru costume suma a fost mai mare. În ce priveşte cel mai vechi obiect vestimentar la care ţine, el a precizat că este vorba despre o bluză cu dungi verzi, pe care a cumpărat-o când a fost la o conferinţă în Japonia, informează Agerpres.

„Mi se întâmplă foarte rar să îmi cumpăr eu ceva de îmbrăcat. Odată, cred că sunt 20 de ani de atunci, am văzut o cămaşă pe un manechin şi am intrat în magazin special ca să mi-o cumpăr”, a spus el.

Ce îi place și ce nu îi place lui Nicușor Dan la București

Întrebat ce iubeşte cel mai mult la Bucureşti, Nicuşor Dan a replicat: oamenii, zonele istorice, parcurile, dar şi dinamismul oraşului.

„E o legătură, cred, pentru multă lume care a venit aici la facultate, cum am venit şi eu. Când vii la facultate, e prima dată când pleci de acasă şi, cumva, te identifici cu locul în care ai experienţe noi, te cunoşti pe tine mai bine. Şi asta s-a întâmplat şi la mine. Îmi plac oamenii, îmi place că e un oraş dinamic. Îmi plac mai multe zone istorice, îmi plac parcurile. Da, îmi place oraşul”, a spus edilul general.

Pe de altă parte, Nicuşor Dan a menţionat că nu îi plac „multe dintre instituţiile locale şi naţionale” care acţionează în Bucureşti şi faptul că „mişcarea civică nu este mai puternică”.

Editor : B. G.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Planșeul din Piața Unirii, în pericol de prăbușire. Primarul Sectorului 4: „E o problemă de viață și de moarte”. Ce spune Nicușor Dan

Întâlnire Ciolacu - Nicuşor Dan pe tema blocurilor ilegale din Capitală. „Trebuie să recunoaştem că este un fapt împlinit”

Pe cine ar pune Nicolae Ciucă premier: „Avem cel puțin cinci nume din PNL. Nu l-aș pune pe Marcel Ciolacu”

Ciolacu s-a întâlnit cu primarii din Capitală: Vreau să stabilim un dialog permanent, e nevoie de un plan de rezolvare a problemelor

Partenerii noștri