Live

Nicușor Dan: Peste 2.300 de locuri noi de parcare au fost marcate în zona Cotroceni din București

Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, miercuri, în cadrul unei postări de pe rețeaua socială Facebook, că peste 2.300 de locuri noi de parcare au fost marcate în zona Cotroceni de echipele Companiei Municipale Parking.

El a precizat într-o postare de oe rețeaua socială Facebook că a fost reglementat regimul de parcare cu plată pe aproape 50 de artere, printre care străzile Ana Davila, Dr. Grigore Romniceanu, Dr. Nicolae Paulescu, Dr. Robert Koch, Sfântul Elefterie, Dr. Ştefan Capşa, Dr. Victor Babeş, potrivit Agerpres. 

În următoarea perioadă, se vor mai trasa peste 2.200 de locuri de parcare cu plată pe alte 23 de artere precum alveola Nicolae Caramfil, străzile Feleacu, Aviaţiei, Popa Savu, Căderea Bastiliei, Iancu de Hunedoara, Vasile Alecsandri, Smaranda Brăescu.

În noiembrie 2023, Nicuşor Dan informa că în centrul Capitalei au fost amenajate peste 30.000 de locuri de parcare cu plată, exprimându-şi speranţa ca numărul acestora va depăşi 90.000.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pe cine ar pune Nicolae Ciucă premier: „Avem cel puțin 5 nume din PNL”

Taximetrist bătut și lăsat fără mașină în București. Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv

Ciolacu s-a întâlnit cu primarii din Capitală: Vreau să stabilim un dialog permanent, e nevoie de un plan de rezolvare a problemelor

Misterul morții doctoriței Gabriela Ștefănescu din Iași: a fost găsită fără suflare într-un hotel din București

Partenerii noștri