Live

Nicuşor Dan anunță că lucrările la Podul Grant sunt executate în proporţie de 98%

Data publicării:
Lucrările de reabilitare sunt aproape de final. Sursă foto: Facebook / Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunță că lucrările de reabilitare a Podului Grant sunt aproape de final, fiind executate în proporţie de aproximativ 98%.

„În ultimele săptămâni s-a lucrat pe pasajul principal, au fost făcute reparaţii cu mortare speciale pe partea interioară a podului, a fost aplicată vopsea anticorozivă şi pentru protecţia betonului, au fost executate o parte dintre finisaje. De asemenea, au fost refăcute gardurile de beton din zona căii ferate şi aleile de acces de pe Calea Griviţei pe pasajul pietonal”, a scris primarul general într-un mesaj pe Facebook.

În prezent se realizează lucrări pentru montarea grinzii parapet, a panourilor fonoabsorbante şi a sistemului de preluare şi evacuare a apelor pluviale atât pe pasajul principal, cât şi pe rampe.

„Urmează amplasarea indicatoarelor rutiere pe sensul Turda - Crângaşi. Administraţia Străzilor Bucureşti va finaliza lucrările în cel mai scurt timp”, precizează Nicuşor Dan.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu s-a întâlnit cu primarii din Capitală: Vreau să stabilim un dialog permanent, e nevoie de un plan de rezolvare a problemelor

Dezinsecţie cu drone în Parcul Cişmigiu: Noua metodă prin care Primăria Capitalei încearcă să scape de țânțari

Ce a spus Nicușor Dan când a fost întrebat dacă va semna pentru candidatura lui Mircea Geoană, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi

Nicușor Dan a semnat pentru susținerea lui Nicolae Ciucă la președinția României. Reacția liderului PNL: „Mulțumesc, Nicușor Dan”

Partenerii noștri