Live

Video Mesajul emoționant transmis de Celine Dion după prestația sa din cadrul ceremoniei de deschidere de la Jocurile Olimpice

Data actualizării: Data publicării:
Celebra cântăreaţă Celine Dion s-a declarat extrem de fericită după prestaţia sa de la ceremonia de deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris. Artista a cântat prima dată după 4 ani, din cauza problemelor de sănătate. Sursa foto: Profimedia Images

Celebra cântăreaţă Celine Dion s-a declarat extrem de fericită după prestaţia sa de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Artista a cântat prima dată după 4 ani, din cauza problemelor de sănătate.

„Sunt onorată că am cântat în această seară, pentru ceremonia de deschidere Paris 2024, şi atât de plină de bucurie să mă întorc într-unul dintre oraşele mele preferate. Mai presus de toate, sunt atât de fericită să sărbătoresc aceşti sportivi extraordinari, cu toate poveştile lor de sacrificiu şi determinare, durere şi perseverenţă”, a scris Celine Dion pe contul său de pe reţeaua socială X.

„Cu toţii aţi fost atât de concentraţi asupra visului vostru şi, indiferent dacă plecaţi sau nu cu o medalie acasă, sper că a fi aici înseamnă că s-a împlinit pentru voi. Ar trebui să fiţi cu toţii atât de mândri, pentru că ştim cât de mult aţi muncit pentru a fi cei mai buni dintre cei mai buni. Rămâneţi concentraţi, continuaţi, inima mea este alături de voi”, a adăuga vedeta.

Piesa interpretată de Celine Dion după patru ani de absență

Celine Dion a interpretat "L'Hymne a l'amour". de Edith Piaf, de la unul dintre etajele Turnului Eiffel, spre încântarea spectatorilor şi oficialilor prezenţi la ceremonie, precum şi a milioanelor de telespectatori din întreaga lume.

Cu ce boală a fost diagnosticată Celine Dion

În iunie anul acesta, Celine Dion a făcut noi dezvăluiri despre boala cu care se confruntă și a povestit că au fost perioade în care avut spasme musculare atât de puternice, încât i s-au rupt coastele, potrivit The Guardian. „Am avut coaste rupte la un moment dat, pentru că, uneori, spasmele sunt foarte puternice”, a dezvăluit Celine Dion în primul ei interviu televizat de la diagnostic. Cântăreața a mai spus că atunci când are spasme musculare în zona gâtului „este ca și cum cineva te sugrumă, ca și cum cineva îți împinge laringele” și a explicat că poate vorbi foarte greu când au loc astfel de episoade.

Celine Dion a fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide (SPR) în 2022, o patologie neurologică rară, caracterizată printr-o rigidizare musculară progresivă şi episoade repetate de spasme musculare dureroase.

Editor : Iulia Bălăianu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Reacția lui Mihai Stoica, după cutremurul cu magnitudinea de 5,4 din România! Ionescu: ”E posibil un seism de peste 7”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trei atentate au fost dejucate în timpul Jocurilor Olimpice și Paralimpice din Franța: cinci inculpați, printre care și un minor

Soarta inelelor olimpice de pe Turnului Eiffel se transformă într-o luptă politică. „Nu a fost făcut pentru a atârna orice pe el”

A murit Will Jennings, co-autorul celebrei piese din Titanic „My Heart Will Go On” interpretată de Celine Dion

Eduard Novak se retrage din sportul paralimpic și nu va mai concura la Paris: „Acest sport nu mai este pentru oamenii cu dizabilităţi”

Partenerii noștri