Live

Video&Foto Mărturia bărbatului din Codlea căruia i s-a incendiat mașina: „E vorba de o răzbunare din trecut”

Data actualizării: Data publicării:
Atac în stil mafiot în localitatea Codlea din județul Brașov: o mașină a fost incendiat în miez de noapte, în parcarea unui bloc. Foto: captură Digi24

Atac în stil mafiot în localitatea Codlea din județul Brașov: o mașină a fost incendiat în miez de noapte, în parcarea unui bloc. Camerele de supraveghere surprind momentul în care o persoană cu un rucsac în spate și o cagulă vine și dă foc unei mașini aflate în parcarea din fața unui bloc.

Proprietarul mașinii incendiate spune că bănuiește cine este făptașul și că ar fi vorba despre o răzbunare.

„Aseară în jurul orei 01:10 am fost sunat de un prieten, un vecin care mi-a spus că îmi arde mașina. M-am trezit și am fost surpins neplăcut să văd că mașina ardea cu foc deschis. S-a dovedit din filmarile luate de la vecini că a fost vorba de un foc pus intenționat, cred că e vorba de o razbunare din trecut. Se pare că omul și-a facut treaba, dar a afectat multe chestii, a pus viețile vecinilor în pericol”, a declarat Iulian Balint, proprietarul mașinii incendiate, pentru Digi24.

Flăcările s-au extins rapid la autoturismele din apropiere și au urcat apoi pe fațada blocului, existând totodată un risc crescut de explozie, deoarece conducta de gaz a blocului este poziționată chiar în zona în care a ars focul.

Locatarii s-au trezit speriați de sunetul alarmelor de la mașini și de focul care ardea mocnit și au ieșit imediat din interiorul clădirii, apelând 112.

"Când au ajuns echipajele la faţa locului două autoturisme erau cuprinse de flăcările care s-au propagat si la faţada clădirii. S-a intervenit rapid, reuşindu-se localizarea şi lichidarea incendiului, fără a fi înregistrate victime. Două persoane s-au autoevacuat în siguranţă. În urma izbucnirii incendiului au fost afectate de flăcări trei autoturisme, iar ferestrele imobilelor situate la parter, etajul 1 şi etajul 2 au fost distruse", a transmis ISU Braşov.

În urma probelor, autoritățile au identificat un suspect pe care l-au dat în urmărire pentru a fi dus la audieri.

 

 

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cine e omul ăsta? Dați-mi soțul înapoi”. David și Victoria Beckham au reacționat, după ce a fost anunțată ”ruptura anului 2024”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trei mașini și fațada unui bloc, distruse într-un incendiu provocat intenționat, în Codlea. Ce au surprins camerele de supraveghere

Ursul care a atacat o tânără însărcinată și un bărbat „va fi căutat și împușcat", anunță prefectul din Brașov la două zile de la atac

„Am ieșit la fumat”. Un român, suspectat că a incendiat 33 de mașini și de scutere în Italia

Incendiu la un cămin al Politehnicii București. Studenții s-au autoevacuat

Partenerii noștri