Live

Video Mario Iorgulescu cere o nouă expertiză în Italia. Este dispus să plătească deplasarea specialiștilor din România

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook / Gino Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu solicită o nouă expertiză în dosarul său și vrea ca aceasta să aibă loc în Italia, acolo unde s-a refugiat încă de acum cinci ani, spunând că este dispus să le plătească experților cheltuiala cu deplasarea.

Cererea a fost făcută prin avocatul său, care a fost prezent a astăzi în fața judecătorilor. Magistrații au reluat procesul după anularea condamnării de 13 ani și 8 luni de închisoare pentru omor. Fiul fostului președinte LPF riscă o pedeapsă la jumătate acum că este judecat pentru ucidere din culpă. 

"Avocatul lui Mario Iorgulescu a avut mai multe solicitări în fața judecătorilor. El a vrut suspendarea mandatului de arestare și, de asemenea, a cerut ca acele înscrisuri medicale din Italia să fie luate în calcul, însă judecătorii nu au luat o decizie în ceea ce privește aceste solicitări. Avocatul lui a mai cerut și ca o echipă din România să meargă în Italia, pe cheltuiala lui Mario Iorgulescu, și să facă o expertiză psihiatrică. Rămâne de văzut ce vor decide judecătorii la un nou termen de judecată, deoarece acum aceștia au luat doar decizia de a nu lua în calcul acele înscrisuri medicale din Italia", relatează jurnalistul Digi 24, Teodora Chiuș.

Mario Iorgulescu este acuzat că, în anul 2019, s-a urcat la volan beat și sub influența cocainei și a provocat un accident pe Șoseaua Chitilei, din Capitală. Nu a ținut cont de culoarea roșie a semaforului în timp ce conducea cu peste 150 de kilometri pe oră, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, lovind frontal un alt șofer care a murit pe loc.

Editor : B. G.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Beat și fără permis de conducere, un tânăr de 21 de ani a furat o mașină și s-a izbit de un cap de pod. Bărbatul a fost reținut

Cătălin Dancu este acuzat de DNA că a accesat ilegal date ale Poliţiei și a solicitat date secrete. Cum se apără „avocatul vedetelor”

Tesla, verificată de autorități după un accident mortal cu un pieton. Ancheta vizează sistemul Full Self-Driving

Cel puțin 6 morţi şi 25 de răniţi după ce un autobuz s-a răsturnat pe o autostradă din Turcia. Accidentul a fost surprins de camere

Partenerii noștri