Live

Locuitoriii din Tulcea au fost anunțați prin RO-Alert că bucăți de drone ar putea cădea pe teritoriul României

Data publicării:
Armata a găsit mai multe fragmente de dronă în Tulcea în ultimele luni. Foto: Digi24

Autorităţile au emis vineri noaptea mesaj RO-Alert pentru zona de nord a judeţului Tulcea prin care populaţia a fost informată că există posibilitatea căderii unor obiecte, după ce MApN a identificat drone care se apropiau de teritoriul naţional.

„În cursul nopţii trecute, la ora 01:00, a fost emis un mesaj RO-Alert pentru zona de Nord a judeţului Tulcea prin care populaţia a fost informată ca există posibilitatea căderii unor obiecte pe teritoriul naţional. Acest mesaj a fost emis după ce structurile cu rol de apărare din cadrul MApN au identificat drone care se apropiau de teritoriul naţional”, anunţă vineri dimineaţă ISU, citat de News.ro.

Alarma aeriană a încetat la ora 01:43, iar în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă DELTA al judeţului Tulcea nu au fost înregistrate apeluri la numărul unic de urgenţă 112.

ISU precizează că aceste mesaje au rolul de informare a cetăţenilor privind măsurile pe care le poate lua pentru siguranţa lor.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

De ce nu se dau mesaje RO-Alert în caz de cutremur. Explicația dată de Raed Arafat

Scene dramatice de pe frontul ucrainean: militarii ruși trag disperați într-o dronă care lansează termit incendiar asupra lor

Războiul dronelor. Ucrainenii au devenit atât de buni piloți, încât doboară dronele rușilor folosind doar telecomanda

În ce condiții poate fi acum doborâtă o dronă care intră în spațiul aerian al României. Ședință pentru modificarea legii, în Parlament

Partenerii noștri