Live

Trei asistenţi de la Medicină Legală Constanţa au fost trimişi în judecată pentru luare de mită

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Getty Images

Trei asistenţi medicali din cadrul Serviciului de Medicină Legală Constanţa, respectiv Serviciului de Anatomie Patologică al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa au fost trimişi în judecată pentru luare de mită în formă continuată, informează, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Potrivit sursei citate de Agerpres, unul dintre inculpaţi este în stare de arest preventiv, iar ceilalţi doi se află sub control judiciar.

"S-a reţinut, ca stare prezumtivă de fapt, că în perioada aprilie - mai a anului 2024, cei trei inculpaţi, care aveau la data săvârşirii faptelor calitatea de asistenţi medicali în cadrul Serviciului de Medicină Legală Constanţa, respectiv Serviciul de Anatomie Patologică din cadrul SCJU Constanţa, au primit în mod repetat diverse sume de bani, în vederea îndeplinirii atribuţiilor acestora de serviciu", arată anchetatorii.

Totodată, în cauză a fost instituită măsura asigurătorie a sechestrului asupra sumelor de 31.900 lei, respectiv 2.200 lei ridicate de la doi dintre inculpaţi.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi oficiali ruşi din domeniul apărării au recunoscut că au luat mită pentru contracte de furnizare pentru armată

Procurorul ar fi decis doar să monitorizeze telefonul „Șacalului” după prima crimă. Polițiștii spun că nu au greșit cu nimic

„Cea mai mare cantitate de precipitații”. Record național stabilit în Mangalia de ploile de la finalul lunii august

VIDEO Ciclonul islandez a lovit cu putere pe litoral, unde furtuna a produs inundații. A fost emis mesaj RO-Alert

Partenerii noștri