Live

Video&Foto Primele imagini cu bani pe biroul din cabinetul medical al lui Nelu Tătaru

Data actualizării: Data publicării:
Pe biroul lui Nelu Tătaru se văd câteva bancnote. Sursă foto: Digi24

Procurorii DNA au la dosar inclusiv dovezi video din cabinetul medical al lui Nelu Tătaru, în care apar și sume de bani pe biroul fostului ministru al Sănătății, informează Digi24, care publică imagini.

Pe biroul lui Nelu Tătaru se văd câteva bancnote. Sursă foto: Digi24

Apar primele imagini în care Nelu Tătaru este filmat în cabinetul său, iar pe birou, așezate pe laptop, sunt câteva bancnote de 100 și 200 de lei.

De altfel, într-unul din cadrele aflate la dosarul procurorilor se vede o mână care scoate aceste bancnote din portofel și pare că i le întinde lui Nelu Tătaru.

Imaginile par să facă parte dintr-o filmare, iar în colțul din stânga jos se vede și data la care au fost înregistrate: 11 mai, ora 07:18 - 07:19 dimineața, respectiv 22 iunie, 07:18 dimineața.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut aviz de la Camera Deputaţilor pentru încuviinţarea percheziţiei informatice şi domiciliare în dosarul fostului ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru, acuzat de luare de mită. Nelu Tătaru este deputat PNL, astfel că procurorii au nevoie de aviz parlamentar în cazul cercetării unui demnitar. Comisia juridică a Camerei Deputaților se va reuni luni pentru a discuta cererea DNA.

Nelu Tătaru este acuzat de procurorii DNA că, în perioada 3 aprilie - 12 iulie, ar fi primit cu titlu de mită sume de bani cuprinse în general între 100 şi 500 de lei, precum şi bunuri alimentare, de la 45 de persoane (pacienţi/aparţinători), în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu în calitate de medic specialist, respectiv intervenţii chirurgicale, consult pacienţi ori eliberare de reţete medicale.

Pe biroul lui Nelu Tătaru se văd câteva bancnote. Sursă foto: Digi24
Sursă foto: Digi24
Sursă foto: Digi24

Editor : Bogdan Păcurar

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A lăsat mașina primită de la Ion Țiriac în parcare, iar acum a spus ce lecție de viață a învățat după medalia de la JO

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ștefan Busnatu, prorector la Medicină, despre cazul Tătaru: "Să transformi o expresie de recunoștință în infracțiune este o mizerie"

DNA a cerut la Camera Deputaților ridicarea imunității parlamentare a lui Nelu Tătaru. Comisia Juridică se reunește luni

Senatorul Eugen Pîrvulescu, intrat recent în echipa lui Geoană, este audiat la DNA într-un nou dosar penal

Nelu Tătaru, acuzat că a luat mită de la pacienți. DNA: Fostul ministru primea între 100 și 500 de lei sau produse. Reacția lui Tătaru

Partenerii noștri