Live

O femeie din Suceava a fost reținută, după ce i-a mințit pe polițiști ca să-și scape soțul de un dosar penal

Data publicării:
La audieri, femeia a luat toată vina soțului asupra ei. Credit foto: Guliver/Getty Images

O femeie din Suceava a ajuns după gratii, după ce i-a mințit pe polițiști ca să-și scape soțul de un dosar penal. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier și, pentru că acesta nu deținea permis de conducere, în fața polițiștilor soția a susținut că ea se afla, de fapt, la volan, în acel moment. Doar că ancheta oamenilor legii a scos la iveală faptul că femeia minte, așa că, două luni mai târziu, au reținut-o pentru 24 de ore, pentru mărturie mincinoasă, scrie Monitorul de Suceava.

Accidentul rutier a avut loc pe 16 aprilie 2024, la Vicovu de Sus, județul Suceava. Au fost avariate atunci două mașini, iar un bărbat din Straja găsit la fața locului nu avea permis de conducere, scrie sursa citată.

Ca să-și scape soțul de acuzații, la audieri, soția bărbatului a susținut că ea a fost cea care se afla la volan. Ancheta polițiștilor a infirmat, însă, această variantă.

Astfel, dacă soțul a fost pus sub acuzare pentru conducere fără permis, polițiștii au dispus continuarea urmăririi penale și față de femeie, pentru "mărturie mincinoasă".

Întrucât femeia nu și-a schimbat declarațiile pe parcursul anchetei, luni, 17 iunie 2024, polițiștii au emis pe numele ei ordonanță de reținere în arest pentru 24 de ore.

Sub escorta poliției, femeia a fost dusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Ancheta în care aceasta e acuzată de mărturie mincinoasă continuă, sub coordonarea unui procuror din Rădăuți.

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

DGA: Angajații MAI sesizează o dată la două zile fapte de corupție. Câte dosare penale au fost înregistrate

Un copil de 4 ani din Mureș a fost salvat de polițiști din mâinile tatălui care amenința că îl va ucide

Metoda "șmen". Cum a rămas un bărbat din Cluj-Napoca fără 2.000 de euro, după ce a fost abordat de un necunoscut pe stradă

Donald Trump își va primi sentința în cazul Stormy Daniels după alegerile prezidențiale. Cum motivează judecătorul decizia

Partenerii noștri