Live

Gestul necugetat al unui tânăr din Timișoara: a sărit pe geam în încercarea de a scăpa de polițiști

Data publicării:
Image: 512113957, License: Royalty-free, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide. Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods. Contributor media restriction: {C7B51F9F-5175-4DFE-ADFC-37C844B78605}, {C7B51F9F-5175-4DFE-ADFC-37C844B78605}., Model Release: no

Caz șocant în Timișoara. Un tânăr în vârstă de 20 de ani ajuns la spital după ce a sărit de la etajul al doilea al unui hotel, în încercarea de a scăpa de polițiști. Bărbatul era dat în urmărire națională și s-a speriat în momentul în care polițiștii i-au bătut la ușă.

Tânărul era cercetat pentru furt, iar pe numele exista un mandat de arestare preventivă emis de către Curtea de Apel Alba Iulia. Astfel, un echipaj de poliție s-a deplasat la hotelul unde era cazat tânărul, conform News.ro.

"La data de 26.09.2024, în jurul orei 01:30, în urma unei sesizări, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, care era cazat la un hotel din Timişoara, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă emis de către Curtea de Apel Alba Iulia pentru săvârşirea infracţiunii de furt", a transmis IPJ Timiş.

În momentul sosirii polițiștilor, bărbatul a încercat să fugă și a recurs la un gest necugetat, sărind de la etajul al doilea al hotelului.

În urma impactului, tânărul a fost rănit, fiind dus de urgență la Spitalul Municipal Timişoara pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

După 1.930 de zile de muncă și un miliard de euro cheltuit pentru o ”bijuterie”, au primit o mare lovitură din partea instanței

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cătălin Predoiu laudă intervenția Poliției în scandalul din Pantelimon: „O reacţie de prim rang la nivelul poliţiilor europene”

Vâlceni, acuzați de piratare și de difuzare online a programelor TV din România. Poliția a efectuat percheziții la adresele lor

Prejudiu de 300.000 de lei la un lanț de magazine, cu vouchere false de la sistemul de garanţie–returnare pentru ambalaj

Un supermarket german a găsit cocaină în valoare de 7 milioane de euro, ascunsă în lăzi de banane

Partenerii noștri