Live

Video Femeie mușcată de un câine, într-o zonă greu accesibilă din Maramureş. A fost solicitat ajutorul salvamontiștilor

Data publicării:
O femeie a fost muşcată de un câine, într-o zonă greu accesibilă din judeţul Maramureş. Foto: Salvamont Maramures/ Facebook

O femeie în vârstă de 67 de ani din Maramureș a ajuns de urgență la spital după ce a fost mușcată de un câine. Femeia a fost grav rănită în urma atacului și nu s-a mai putut deplasa, fiind necesară intervenția salvamontiștilor, deoarece aceasta se afla într-o zonă greu accesibilă din localitatea Cavnic, relatează News.ro.

Femeia se deplasa către cimitirul din Cavnic, judeţul Maramureş, când, la un moment dat, a fost atacată de un câine vagabond care a mușcat-o, provocându-i răni grave. Victima sângera și nu s-a mai putut deplasa, însă a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor.

Pentru că atacul s-a produs într-o zonă greu accesbilă din localitatea Cavnic, a fost solicitat de urgență ajutorul salvamontiștilor, care au intervenit și au preluat-o pe femeia în vârstă de 67 de ani.

O echipă de salvamontiști din cadrul Salvamont Maramureș i-a oferit femeii primul ajutor la fața locului și au transportat-o până la ambulanță.

„Femeia care a sunat la 112 şi a cerut ajutor a menţionat că se deplasa spre cimitirul din localitate, moment în care a fost atacată de animal şi muşcata de membrul inferior. Salvatorii montani au ajuns rapid la victimă, i-au acordat primul ajutor si ulterior au coborat femeia până la echipajul medical SMURD Maramures care a transportat-o la unitatea medicală”, au transmis salvamontiştii.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Momentul în care un parapantist descoperă un cățel în vârful uneia dintre cele mai mari piramide din Egipt. Imaginile au ajuns virale

Un bărbat bolnav psihic a atacat o femeie la scurt timp după ce a fost scos din spital pe semnătura surorii

Operaţiune de recuperare a trei cetăţeni ucraineni blocați în Munţii Maramureşului. „Oboseala îi împiedică să se mai deplaseze”

Femeie de 81 de ani, atacată pe stradă şi în scara blocului de un bărbat, în Constanța. Agresorul a fost prins de poliţişti

Partenerii noștri