Live

VIDEO Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins un joint pe scenă, la Costinești. A fost săltat imedat de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
Rapperul american Wizz Khalifa e inculpat pentru deținere de droguri. Sursa: captură video

Rapperul american Wiz Khalifa e inculpat pentru deținere de droguri. A fost săltat de polițiștii de la antidrog noaptea trecută, imediat ce și-a aprins o țigară cu marijuana chiar pe scena festivalului din Costinești la care participa.

Spectacolul a fost întrerupt pentru scurt timp.

La verificări asupra artistului ar fi fost găsite mai multe fragmente vegetale cu aspect și miros specific de canabis, dar și două țigarete artizanale.

În România, deținerea de marijuana este interzisă.

În imaginile surprinse de participanții la festival se vede momentul în care Wiz Khalifa încalcă legislația, dar și când este preluat de fdorțele de ordine.

În urmă cu scurt timp, polițiștii au anunțat printr-un comunicat oficial Wizz Khalifa a fost inculpat și e cercetat în stare de libertate.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un nou tip de înșelătorie. Un șofer de taxi din Suceava a rămas fără 6000 de lei după ce a fost rugat să plătească niște facturi

Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la poliție. Cum se apără Bassam Dabbas

Doi bărbați din Prahova, care aveau ordine de protecție unul împotriva celuilalt, au fost prinși la furat împreună

Cum a încercat „Șacalul” să acopere urmele crimelor din Constanța. Fiul de 15 ani al complicei sale a povestit totul polițiștilor

Partenerii noștri