Live

VIDEO Noi imagini cu accidentul provocat de „nepotul lui Dracula”. O cameră de bord a filmat momentul impactului

Data actualizării: Data publicării:
Noi imagini cu accidentul provocat de tânărul elvețian de 19 ani, în timp ce fugea de polițiști cu o mașină furată: Sursa: captură video

Au apărut noi imagini cu accidentul provocat de tânărul elvețian de 19 ani, în timp ce fugea de polițiști cu o mașină furată. În filmarea suprinsă de o cameră de bord se vede cum acesta trece cu o viteză amețitoare pe lângă mai multe mașini parcate.

În goana nebună, cu poliția pe urme, lovește trei mașini. Apoi, individul își abandonează autoturismul avariat și o ia la fugă pe câmp. A fost însă prins de polițiști.

Tânărul, care nu avea nici permis de conducere, le-a spus oamenilor legii că voia să ajungă în pădurea Hoia Baciu cu un scop bine stabilit: să devină vampir.

Își va petrece însă următoarele 30 de zile după gratii. Iar acuzațiile sunt dintre cele mai grave: furt, conducere fără permis si sub influența drogurilor - a iesit pozitiv la canabis

În paralel este și o anchetă la IPJ Sibiu după ce mai mulți șoferi au acuzat că au fost opriți în trafic de polițiști și folosiți, „drept scuturi umane” pentru a-l captura pe infractor.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Victoria Beckham n-a stat pe gânduri, după ce a văzut diferența de vârstă dintre fiul ei cel mic și noua lui iubită

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Nepotul lui Dracula”, șir de infracțiuni în Elveția. Tânărul are un cazier bogat și trăiește din ajutor social

Șoferul elvețian autointitulat „nepotul lui Dracula” a fost arestat preventiv. „S-a îndreptat cu viteză de 160-180 printre mașini”

Accidente provocate de un cetățean străin, în Sibiu. Tânărul de 19 ani, fără permis și posibil drogat, furase mașina din Brașov

Accident bizar în București. Un bărbat a lovit o femeie cu mașina, însă se pare că aceasta era deja întinsă pe asfalt

Partenerii noștri