Live

VIDEO. Caz șocant la Craiova: Două femei, atacate într-un magazin. Fiica a fost înjunghiată, iar mama lovită cu pumnii și picioarele

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură Digi24

Caz șocant la Craiova, unde două femei au fost atacate într-un magazin. Vă avertizăm, urmează detalii cu puternic impact emoțional. Fata, în vârstă de 24 de ani, a fost înjunghiată de fostul iubit, iar mama acesteia a fost bătută. Fiica avea ordin de protecție împotriva agresorului.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: Incidentul a avut loc într-un magazin din Craiova. Vânzătoarea a fost cea care a sunat la 112 și a spus că un tânăr și-a atacat fosta iubită, a înjunghiat-o cu un cuțit în spate, iar pe mama acesteia a lovit-o de mai multe ori cu pumnii și cu picioarele.

După atac, bărbatul de 24 de ani s-a făcut nevăzut. Polițiștii au venit la fața locului și au reușit să-l identifice repede pe agresor și să-l prindă. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Tânăra de 24 de ani, fosta concubină, este internată în Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Starea ei este una stabilă, potrivit medicilor.

În urma anchetei s-a stabilit că pe numele bărbatului exista deja un ordin de protecție. Acesta nu avea voie să se apropie de cele două femei, însă nu a respectat această interdicție.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi bărbați din Prahova, care aveau ordine de protecție unul împotriva celuilalt, au fost prinși la furat împreună

Pedeapsă dură pentru un tată din Cluj: nu mai are dreptul să se apropie de propriul copil. Care este motivul

Un bărbat de 44 de ani a murit după ce a fost înjunghiat în faţa unui magazin din Ploiești

Instanța a respins cererea de schimbare a încadrării juridice în cazul criminalului de la Grădina Botanică. Când va da sentința

Partenerii noștri