Live

VIDEO. Accident grav în Mehedinți: O mașină în care s-ar fi aflat trei hoți urmăriți de Poliție a intrat într-un TIR

Data publicării:
Foto: Captură Digi24

Accident grav în Mehedinți. O mașină în care se aflau trei oameni urmăriți de Poliție a intrat într-un TIR. Toți cei trei au fost grav răniți. Polițiștii îi urmăreau după ce au furat mai multe cazane de cupru.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: Vorbim de un grav accident rutier care a avut loc pe un drum național din județul Mehedinți.

Un autoturism în care se aflau trei persoane a făcut o depășire neregulamentară și a lovit frontal un TIR, iar autotrenul a lovit la rândul său un alt TIR.

Cele 3 persoane care se aflau în autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale, au fost transportate la spitalul din Drobeta-Turnu Severin și sunt în continuare acolo.

Polițiștii, când au ajuns la fața locului și au făcut verificări, au găsit în această mașină mai multe cazane din cupru, pe care se pare că cei trei le furaseră în această dimineață dintr-o localitate din județul Mehedinți.

Erau deja dați în consemn de către polițiști, și mașina era dată în urmărire. Ei știau că sunt urmăriți de oamenii legii și au circulat cu vitează excesivă, încercând să scape de urmărirea polițiștilor și să ajungă undeva în județul Dolj, localitatea Calafat.

Polițiștii fac mai multe verificări, pe de o parte în ceea ce privește accidentul, cât și în dosarul de furt în care sunt acuzați cei trei.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bazin semiolimpic construit într-o comună fără canalizare și rețea de gaze. "Mobilizez și babele din jurul meu și ne ducem împreună"

VIDEO. Accident grav la intrarea în Capitală: Un mort și mai mulți răniți într-un carambol cu trei mașini

Două trenuri de pasageri s-au ciocnit în Egipt. Cel puţin doi oameni au murit şi alți 29 au fost răniţi

Ce pedeapsă a primit Justin Timberlake după ce a fost prins băut la volan. Artistul și-a recunoscut vina

Partenerii noștri