Live

Video Vacanța unor români în Grecia s-a transformat într-un coșmar: Au rămas fără mașină, bani și documente, după ce hoții au intrat în vilă

Data publicării:
O familie de români a fost jefuită chiar în prima zi de vacanță în Grecia, în peninsula Halkidiki. FOTO: Captură video Digi24

O familie de români a fost jefuită chiar în prima zi de vacanță în Grecia, în peninsula Halkidiki. Au rămas fără mașină, documente și bani. Hoții au intrat în vila în care erau cazați, au luat cheia mașinii și au furat-o din parcare. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Turiștii români au ajuns în stațiune sâmbătă seară și după 10 ore de condus proprietara mașinii a hotărât să lase autoturismul în parcarea unității de cazare, asta pentru că a considerat că acolo va fi în siguranță.

În mașină a lăsat și mai multe bunuri, obiecte de valoare, o sumă importantă de bani, dar și documentele pe care le aveau.

În dimineața următoare, când s-a trezit, femeia a constatat că mașina dispăruse și a crezut inițial că este vorba despre o glumă pe care a făcut-o unul dintre prietenii săi, însă ulterior a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere și a observat că a fost furată.

Un bărbat cu o cagulă ar fi găsit o ușă deschisă la vila unde erau cazați, a luat de pe masă cheia de la mașină, a mers în parcare și a plecat cu tot cu autoturism și bunurile care se aflau în acesta.

La scurt timp, turiștii români au mers la poliție și au făcut un denunț și așteaptă să fie găsit făptașul, dar și să obțină documente provizorii pentru a se întoarce în țara noastră.

Editor : B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Răsturnare de situație! Decizia UEFA în cazul lui Jude Bellingham, după gestul incalificabil din meciul cu Slovacia

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cine este milionarul kazah acuzat că a provocat incendiul uriaș pe insula Hydra din Grecia. Oligarhul se declară „surprins”

Premierul Greciei avertizează asupra riscului ridicat de incendii din țară în această vară „extrem de periculoasă”

Incendii de vegetaţie în Grecia şi în Turcia. Turiști români, evacuați din regiunea Izmir – Kuşadasi. Ce anunță MAE

VIDEO Imagini dramatice: Destinații de vacanță din Turcia și Grecia, devastate de incendii. Mai mulți turiști români au fost evacuați

Partenerii noștri