Live

Un om de afaceri din Cluj-Napoca a ajuns la spital după ce a fost bătut în casă de doi bărbați mascați

Data actualizării: Data publicării:
Un om de afaceri din Cluj-Napoca a ajuns la spital după ce a fost bătut în casă de doi bărbați mascați. FOTO: Shutterstock

Un om de afaceri din Cluj-Napoca a fost bătut în casă de doi bărbați care purtau cagule. Agresorii au fugit atunci când victima a reușit să se târască pe balcon și să strige după ajutor.

Bărbatul bătut a sunat la 112 și a reclamat agresiunea. A fost dus la spital cu răni în urma atacului.

Anchetatorii îi caută pe cei doi hoți și fac cercetări. 

Omul de afaceri, în vârstă de 32 de ani, le-a spus  le-a spus polițiștilor că nu știe cine sunt cei care i-au intrat în locuință. 

Polițiștii au ridicat mai multe probe de la fața locului, inclusiv imagini de pe camerele de supraveghere, și verifică mai multe piste pentru a-i găsi pe cei doi atacatori. Victima le-a declarat anchetatorilor că hoții nu au reușit să-i fure bunuri din locuință, cel mai probabil pentru că s-au speriat și au fugit.

Identitatea omului de afaceri nu a fost făcută publică. Potrivit surselor Antena 3 CNN, el e milionar în criptomonede și e un fan al mașinilor de lux, având două asemenea autoturisme. 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Adolescent de 16 ani, arestat preventiv pentru tâlhărie. În 20 de minute a atacat trei tineri pe stradă, cu un cuțit, ca să-i jefuiască

Un șofer drogat, care parcase pe un loc pentru persoanele cu handicap, a lovit cu mașina un polițist în Timișoara

VIDEO. Noi date în cazul copilului agresat pe plajă: Femeia s-a enervat că cel mic i-a stricat machiajul și i-a stropit aparatul foto

Experții critică ordonanța privind testele antidrog: „Sunt aceleași teste false, dar a fost eliminată singura soluție pentru șoferi”

Partenerii noștri