Live

Un curier din Constanța a livrat clienţilor colete de 80.000 de lei, dar a păstrat toți banii pentru el în loc să-i dea companiei

Data publicării:
Foto: Guliver/Getty Images

Un curier este cercetat de poliţiştii din Constanţa, după ce a livrat mai multe colete clienţilor, iar sumele de bani încasate le-a însuşit şi nu le-a mai predat societăţii. Prejudiciul se ridică la aproape 80.000 de lei.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au reţinut un bărbat în vârstă de 34 de ani, pentru delapidare în formă continuată şi înşelăciune în formă continuată, potrivit News.ro.

„Astfel, în perioada iunie – august, bărbatul, curier în cadrul unei societăţi comerciale, ar fi livrat diferite colete clienţilor, încasând sumele de bani aferente, pe care nu le-ar mai predat ulterior societăţii. Prejudiciul cauzat este de peste 79.000 de lei”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului de unde au ridicat mai multe bunuri.

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. El a fost prezentat instanţei care a decis să fie anchetat sub control judiciar.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

77 de tone de detergent contrafăcut au fost reţinute de inspectorii vamali din Constanța

Procurorul ar fi decis doar să monitorizeze telefonul „Șacalului” după prima crimă. Polițiștii spun că nu au greșit cu nimic

„Salut, scuze că te deranjez, caut un iubit pentru sora mea”. O nouă metodă de fraudă apărută în România

„Cea mai mare cantitate de precipitații”. Record național stabilit în Mangalia de ploile de la finalul lunii august

Partenerii noștri