Live

Un bărbat din Botoșani a pus pe jar autoritățile, după ce a sunat la 112 să solicite ajutor de urgență. Ce au găsit polițiștii

Data publicării:
Un bărbat din Botoșani a pus pe jar autoritățile, după ce a sunat la 112 să solicite ajutor de urgență. Foto: Facebook/IGSU

Un apel la 112 a alertat zeci de forțe de intervenţie din trei unităţi diferite, după ce un bărbat din Botoșani a solicitat ajutor de urgență, susținând că s-a răsturnat cu vehiculul într-o râpă și a rămas blocat sub el, însă intervenția salvatorilor a luat o întorsătură neobișnuită, relatează monitorulbt.ro.

Sâmbătă, 26 octombrie,  un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru a raporta un accident în care susținea că s-a răsturnat cu vehiculul într-o râpă și a rămas prins sub el.

În urma apelului, zeci de echipaje de pompieri, paramedici și polițiști s-au mobilizat rapid și au pornit către locul accidentului pentru a oferi asistență.

La fața locului, însă, salvatorii au avut parte de o surpriză: în loc de o mașină răsturnată într-un șanț, au găsit un triciclu electric proptit în tulpina unui copac, chiar pe marginea drumului.

După ce un pompier a mutat triciclul, bărbatul s-a ridicat rapid, scuturându-se de praf și fără nicio rană vizibilă.

După o evaluare medicală la fața locului, acesta a refuzat transportul la spital, părăsind locul incidentului fără nicio zgârietură.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Comoară istorică descoperită într-o pădure din Botoșani: 60 de monede din argint, vechi de aproximativ 2.400 de ani

Bărbat din Botoșani condamnat pentru proxenetism după ce a convins două tinere să se prostitueze

Un apel la 112 a salvat din întâmplare două adolescente date dispărute. Fetele erau drogate și violate într-un apartament din Vaslui

Patru traficanți de droguri din Botoșani au fost prinși în flagrant de polițiști. Cum au fost depistați

Partenerii noștri