Live

Un băiat de 19 ani a murit într-un accident provocat de un şofer de aceeași vârstă, care era beat, în Argeș

Data publicării:
Un băiat de 19 ani a murit într-un accident provocat de un şofer de aceeași vârstă, care era beat, în Argeș. Foto: IPJ Arges

Un tânăr de 19 ani a murit într-un accident rutier provocat de un şofer de aceeaşi vârstă, aflat sub influenţa alcoolului, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Accidentul s-a produs în cursul nopţii, pe un drum judeţean din sudul judeţului.

"Din verificările preliminare (...) s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Siliştea-Gumeşti, judeţul Teleorman, care conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza comunei Popeşti, judeţ Argeş, având direcţia de deplasare dinspre Tătărăştii de Sus spre Popeşti, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un gard din beton, aflat pe partea dreaptă faţă de sensul său de deplasare", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

În urma coliziunii a survenit decesul celuilalt ocupant al autoturismului, un tânăr de 19 ani din comuna teleormăneană Siliştea-Gumeşti. De asemenea, şoferul a suferit leziuni şi a fost transportat la spital.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se afla sub influenţa alcoolului. Având un vedere că valoarea alcoolemiei a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge", se mai menţionează în comunicat.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un englez a fost reţinut de poliţişti, suspectat de comiterea unui accident pe centura Caransebeş. Ce acuzații i se aduc

Drumul spre Vârful Moldoveanu a fost rupt de o viitură. Apel de la salvamontiști: Renunţaţi la toate planurile de acces

Un șofer beat a fost prins conducând cu 150 km/h în loc de 50, cât era legal, pe o stradă din oraşul Ghimbav

Băiatul de 16 ani din Timiş, dat dispărut după ce plecase dintr-un loc de campare, a fost găsit

Partenerii noștri