Live

FOTO. Trei răniți după ce două mașini s-au ciocnit frontal pe DN 1, aproape de Făgăraş. O victimă a fost preluată de elicopterul SMURD

Data actualizării: Data publicării:
Foto: ISU Brașov

Trei persoane au fost rănite, luni după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 1, în apropiere de Făgăraş, judeţul Braşov, în urma impactului ambele maşini fiind proiectate în afara şoselei. Una dintre victime a fost preluată de un elicopter SMURD.

Accidentul a avut loc, luni după-amiază, pe DN 1 Braşov-Sibiu, în apropierea oraşului Făgăraş. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în accident fiind implicat şi un al treilea autovehicul.

Foto: ISU Brașov

În urma accidentului, au rezultat trei victime conştiente, dintre care două încarcercate. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimelor, pentru acordarea asistentei medicale şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor.

„Toate cele 3 persoane sunt conştiente şi vor fi transportate la Spitalul Judeţean Braşov de către elicopterul SMURD şi două ambulanţe pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate”, informează ISU Braşov, potrivit News.ro. 

În urma evenimentului rutier, traficul pe DN 1 a fost blocat mai multe zeci de minute.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Accident grav la intrarea în Capitală: Un mort și mai mulți răniți într-un carambol cu trei mașini

Două trenuri de pasageri s-au ciocnit în Egipt. Cel puţin doi oameni au murit şi alți 29 au fost răniţi

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Un șofer a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de parapetul metalic, pe Autostrada A3

Partenerii noștri