Live

Video Tragedie în Constanța: două tinere au murit, după ce un șofer s-a urcat beat la volan și a provocat un accident

Data actualizării: Data publicării:
Sfârșit tragic pentru două tinere din județul Constanța, după ce un șofer s-a urcat beat la volan și a provovcat un accident grav. Foto: Alexandru Busca/Inquam Photos

Un accident grav a avut loc în noaptea dintre 15 octombrie spre 16 octombrie, pe DN 38, între localitățile Agigea și Techirghiol din județul Constanța. Două tinere în vârstă de 21 și 28 de ani au murit, după ce mașina lor a fost lovită violent de o alta, scăpată de sub control, și a fost împinsă sub roțile unui tir. Șoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 1,07 la mie în aerul expirat.

Cele două tinere se aflau într-un autoturism care circula regulamentar, moment în care, șoferul beat pierde controlul asupra volanului și intră cu putere în mașina în care se aflau cele două. În urma impactului violent, mașina a fost proiectată sub roțile unui tir. 

Tirul sub care a ajuns mașina victimelor făcea parte dintr-o coloană, însoțită de poliție, a unui transport agabaritic.

La fața locului s-au deplasat echipajele de poliție, două echipaje SMURD și două SAJ.

Din primele informații, la fața locului au fost găsite două victime aflate în stop cardiorespirator, respectiv două femei de 21 și 28 de ani și o victimă conștientă, care a refuzat consultația cadrelor medicale.

“Cele două victime de sex feminin au fost extrase de colegii mei şi din păcate au fost declarate decedate, 21 şi 28 de ani. O a treia persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior refuzând transportul la spital”, au precizat pompierii.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au transmis că şoferul uneia dintre maşinile implicate se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

”În urma impactului, două femei, de 21, respectiv 28 de ani, au decedat, una dintre victime aflându-se la volanului unuia dintre vehicule. Celălalt conducător auto, un bărbat, de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au testat persoana în cauză cu aparatul din dotare, rezultatul fiind negativ pentru prezenţa unor substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au anunţat poliţiştii.

Conform ziuaconstanta.ro, bărbatul care a provocat accidentul conducea un autoturism Skoda Octavia, în momentul în care a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un alt autoturism, Chevrolet Aveo, în care se aflau cele două victime. 

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Lovitură de teatru, după ce i-a cerut divorțul și jumătate din avere pentru că a făcut doi copii cu amanta! ”A rămas mască”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Craiova și-a abandonat mașina într-o intersecție după ce a provocat un accident rutier

Accident mortal în București: Un bărbat din Nepal a murit după ce a traversat neregulamentar

Accident în Pasajul Unirii din București provocat de un șofer băut. Care au fost urmările

Imagini de coșmar în India. Un tren expres de pasageri a intrat într-un marfar

Partenerii noștri