Live

Tânăr de 20 de ani înregistrat de radar cu 151 km/h, la mai puţin de o lună după ce a dobândit permisul de conducere

Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un tânăr de 20 de ani a fost înregistrat în judeţul Timiş, circulând cu 151 de kilometri la oră. El obţinuse permisul de conducere în urmă cu mai puţin de o lună.

Poliţiştii oraşului Deta au oprit un autoturism pe DN 59, condus de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care circula dinspre localitatea Jebel înspre Voiteg.

„Acesta a fost înregistrat de aparatul radar, cu viteza de 151 km/h pe un sector de drum cu limita de viteză de 100 km/h (+71 km/h), având obligaţia ca şi conducător cu mai puţin de un an de practică, de a circula cu o viteză mai mică cu 20 km/h decât viteza maximă admisă”, a transmis, miercuri, IPJ Timiş, potrivit News.ro.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare totală de 3.960 lei, fiind dispusă şi măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum arată sistemul revoluționar de transport care promite viteze de 700 km/h. Primul test a fost efectuat cu succes

VIDEO. Momentul accidentului din Pasajul Unirii. În imagini se vede cum o mașină de teren intră cu viteză și îi lovește pe cei din față

Percheziții ale Parchetului European la primăria unei comune din România. Sunt vizate proiecte de un milion de euro

Un șef din Poliție a fost prins cu "metoda nevasta". A dat vina pe soție, ca să scape de amenda pentru că a condus cu viteză

Partenerii noștri