Live

Suspectul în cazul crimelor de la Constanța a fost arestat preventiv. Ce spune bărbatul despre acuzațiile de omor

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

Bărbatul suspectat de uciderea celor două femei a fost arestat preventiv, marţi, de Tribunalul Constanţa, pentru 30 de zile, dar decizia instanţei nu este definitivă. Magistraţii au luat aceeaşi măsură şi în cazul complicei bărbatului. Acesta a declarat jurnaliştilor, la sosirea la Tribunalul Constanţa, că nu le-a omorât pe cele două femei. El susţine că procurorii ar fi trebuit să îl prindă mai repede, dacă era vinovat şi nu l-ar fi lăsat să comită şi cea de-a doua crimă.

Tribunalul Constanţa a admis, marţi, cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa de arestare preventivă a bărbatului suspectat de uciderea celor două femei, dar şi a complicei sale. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată, potrivit News.ro. 

La sosirea la Tribunalul Constanţa, bărbatul a declarat că nu le-a omorât pe cele două femei.

„Nu le-am omorât. (...) Trebuiau să se găsească probe dacă erau sugrumate, erau lovite”, a afirmat bărbatul. Întrebat de ce dacă este nevinovat anchetatorii au ajuns la el, bărbatul a răspuns: „Pentru că am cumpărat maşina de la a doua victimă. (...) Dacă există probe de ce nu m-au arestat mai de mult. Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă dacă eram vinovat”.

Citește și: Noi detalii șocante din dosarul crimelor din Constanța. Cum și-a ucis „Șacalul” victimele, ajutat de iubita lui

Procurorii au prezentat, marţi, filmul evenimentelor în cazul celor două femei ucise în judeţul Constanţa şi au precizat că bărbatul suspectat, care a fost reţinut, a cunoscut victimele prin intermediul unei publicaţii de internet care oferă servicii sexuale.

Scopul său a fost să fure maşinile celor două femei, dar şi alte bunuri şi bani de la ele. Trupul uneia a fost găsit pe un câmp, mâncat de şacali. Femeile, care au fost sugrumate, au fost deposedate de bijuterii după ce au murit.

De asemenea, procurorii bănuiesc că bărbatul încerca să însceneze faptele unei alte persoane, toate acţiunile sale susţinând această ipoteză. El a refuzat să dea declaraţii în faţa anchetatorilor.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"Merg la sală zilnic!" După ce a făcut marele anunț, Larisa Iordache a dezvăluit cum arată acum o zi din viața ei

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

77 de tone de detergent contrafăcut au fost reţinute de inspectorii vamali din Constanța

Procurorul ar fi decis doar să monitorizeze telefonul „Șacalului” după prima crimă. Polițiștii spun că nu au greșit cu nimic

Cum a reușit „Șacalul” să facă o nouă victimă, deși era supravegheat de polițiști după prima crimă? Primele declarații ale lui Predoiu

Crimă șocantă. O finalistă la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei

Partenerii noștri