Live

Video Suspectul crimei din Brăila a fost prins. Bărbatul avea mai multe antecedente penale

Data actualizării: Data publicării:
Foto: captură video

Principalul suspect în cazul crimei din Brăila a fost prins. Un bărbat din Brăila, cu mai multe antecedente penale, este cel suspectat că ar fi ucis-o cu sălbăticie pe femeia din Republica Moldova, medic stomatolog, marți seara, în cabinetul ei.

Dana Costache, jurnalist Digi24: În jurul orei 21:00, principalul suspect în cazul crimei din cabinetul stomatologic a fost prins de polițiștii brăileni. În acest moment se află în custodia Poliției, este la audieri. Cel mai probabil, polițiștii îl vor reține pentru 24 de ore, după care individul va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Până în acest moment, sunt puține informații legate de presupusul criminal. Se știe doar că este un bărbat din Brăila, care are foarte multe antecedente penale, a spus procurorul de caz.

Urmează ca reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila să vină și cu un comunicat de presă din care să aflăm cum a fost prins, unde a fost prins și probabil și mobilul crimei.

Marți seara, un medic stomatolog din Brăila a fost ucis în cabinetul stomatologic pe care îl deține de un individ care i-a aplicat doctoriței mai multe lovituri de cuțit fatale.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un nou tip de înșelătorie. Un șofer de taxi din Suceava a rămas fără 6000 de lei după ce a fost rugat să plătească niște facturi

Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la poliție. Cum se apără Bassam Dabbas

Doi bărbați din Prahova, care aveau ordine de protecție unul împotriva celuilalt, au fost prinși la furat împreună

Cum a reușit „Șacalul” să facă o nouă victimă, deși era supravegheat de polițiști după prima crimă? Primele declarații ale lui Predoiu

Partenerii noștri