Live

Şofer de 70 de ani, urmărit şapte kilometri după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Shutterstock

Un şofer de 70 de ani a fost urmărit pe o distanţă de şapte kilometri de poliţiştii din Constanţa după ce a refuzat să oprească la semnalul agenţilor. Poliţiştii au stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce, iar pe maşină erau montate numerele de înmatriculare de la un alt autoturism.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că, miercuri, poliţiştii din Ovidiu au vrut să oprească un autoturism care circula pe DJ 228, potrivit News.ro. 

„Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. După aproximativ şapte kilometri, conducătorul auto a abandonat autoturismul, încercând să părăsească zona, dar a fost prins şi imobilizat de poliţişti. Ulterior a fost legitimat, stabilindu-se că are 70 de ani”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa. 

Poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor, că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule, autoturismul avea expirată inspecţia tehnică periodică, iar plăcuţele de înmatriculare montate pe acesta ar fi aparţinut unui alt vehicul. 

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Procurorul ar fi decis doar să monitorizeze telefonul „Șacalului” după prima crimă. Polițiștii spun că nu au greșit cu nimic

„Cea mai mare cantitate de precipitații”. Record național stabilit în Mangalia de ploile de la finalul lunii august

VIDEO Ciclonul islandez a lovit cu putere pe litoral, unde furtuna a produs inundații. A fost emis mesaj RO-Alert

Cum a încercat „Șacalul” să acopere urmele crimelor din Constanța. Fiul de 15 ani al complicei sale a povestit totul polițiștilor

Partenerii noștri