Live

Polițiștii fac noi percheziții la „antrenorul de genii”, prins în flagrant când viola un copil. Bărbatul a fost arestat preventiv

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Shutterstock

Poliția strânge noi probe în dosarul de viol în care un cunoscut expert în educație a fost arestat. Bărbatul, cunoscut ca „antrenorul de genii”, a fost scos din celulă și dus la el acasă, unde se fac percheziții.

Kristoff Lajos, cunoscut pentru că descoperea şi pregătea copiii cu abilităţi speciale, supranumit „antrenorul de genii”, a fost prins sâmbătă în flagrant, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, potrivit News.ro.

„Astăzi, 20 iulie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 26 Poliţie, au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce săvârşea o infracţiune de viol asupra unui minor. În fapt, poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi întreţinut relaţii de natură sexuală cu un minor, în vârstă de 14 ani, la o locaţie din Sectorul 4”, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Bărbatul vizat este Lajos Kristoff, cunoscut ca antrenorul de genii pentru copiii abandonaţi. Conform anchetatorilor, el i-a oferit copilului, de-a lungul timpului, sume de bani, bunuri precum haine şi IPhone, s-a apropiat de copil si l-a determinat sa se îndepărteze de familie, inoculându-i treptat ideea că familia este nocivă şi devenind astfel persoana de ataşament.

El a fost reţinut sâmbătă seară, iar duminică a fost arestat preventiv.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un apel la 112 a salvat din întâmplare două adolescente date dispărute. Fetele erau drogate și violate într-un apartament din Vaslui

Harvey Weinstein a fost pus sub acuzare pentru noi infracțiuni sexuale

Dezvăluiri în cazul care a cutremurat Franța: bărbatul care își droga soția și o oferea străinilor avea un discipol

Cazul de viol de la Școala de Vară AUR. După un an, fata se simte „trădată” de autorități: „S-a spus că nu sunt o victimă credibilă”

Partenerii noștri