Live

Poliţistă în vârstă de 21 de ani, moartă într-un accident. Mașina în care se afla a fost acroşată de remorca unui TIR

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Faceebook

O poliţistă în vârstă de 21 de ani din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov a murit, vineri după-amiază, într-un accident rutier produs pe drumul naţional 13. Primele verificări indică faptul că autospeciala Poliţiei a fost acroşată de remorca unui TIR care a derapat într-o curbă, în condiţii de carosabil umed. Traficul pe DN 13 este blocat, în urma accidentului.

Evenimentul rutier a avut loc, vineri după-amiază, pe DN 13, în zona Pădurea Bogăţii, în accident fiind implicate un TIR şi o autospecială de Poliţie. 

„La faţa locului au fost direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ale Serviciului Criminalistic, pentru a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor care au condus la producerea accidentului. Primele date obţinute de la faţa locului indică faptul că, într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca ansamblului auto a derapat, ceea ce a condus la pătrunderea acesteia pe sensul opus de mers, unde a acroşat autospeciala la volanul căreia se afla o tânără agent de poliţe, în vârstă de 21 de ani. Din nefericire, colega noastră a suferit leziuni incompatibile cu viaţa”, transmit oficialii IPJ Braşov. 

În urma impactului, ambele autovehicule au rămas pe carosabil. Din cauza poziţiei acestora, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră este blocată. Poliţiştii fac cercetări, urmând ca traficul să fie reluat după finalizarea verificărilor şi îndepărtarea vehiculelor de pe şosea.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov sunt profund îndureraţi de pierderea tinerei noastre colege. Rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată, faţă de care transmitem condoleanţe şi întreaga noastră susţinere!”, au transmis oficialii IPJ Braşov, potrivit News.ro.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un copil de 11 ani a murit după ce a fost lovit de un camion în Brașov. Autoritățile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Turcul Yusuf Dikeç, care a impresionat în concursul de tir de la JO, vrea ca postura sa de tragere să devină „marcă înregistrată”

FOTO. Accident grav pe „Drumul morții”, în Vrancea: Un bărbat a decedat în urma coliziunii dintre două autoturisme şi un TIR

Momentul în care un șofer reușește să evite la limită un TIR care mergea pe contrasens, surprins de o cameră de bord

Partenerii noștri