Live

Video O femeie a născut în gară, ajutată de polițiști: „Pentru un moment peronul șase a fost maternitate, iar banca a fost pat de spital”

Data actualizării: Data publicării:
O femeie a născut un băiat perfect sănătos în Gara de Nord din Timișoara, ajutată de polițiști. FOTO: Profimedia

Un băiețel perfect sănătos a venit pe lume miercuri, 9 octombrie, la Gara de Nord din Timișoara. Polițiștii de la Transporturi au fost cei care i-au acordat femeii primul ajutor și au sunat la 112, pentru a chema medici la fața locului, relatează News.ro.

Polițiștii au ajutat-o pe femeia aflată în travaliu, până la sosirea echipajelor medicale, iar copilul s-a născut pe o bancă a peronului șase. 

„Pentru un moment, peronul șase a fost maternitate, iar banca aceasta a fost pat de spital”, a declarat unul dintre polițiștii de la Transporturi, care a asistat la eveniment.

„Un apel la 112 a anunţat că o femeie aflată pe o bancă pe peronul Gării de Nord era pe punctul de a naşte. Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara au găsit o femeie al cărei nou-născut se grăbea să vină pe lume. Un poliţist a rămas cu aceasta pentru a o linişti, în timp ce colegul său a plecat să aducă prosoape. În cel mai scurt timp, au sosit şi echipajele medicale”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiş.Nou-născutul a primit nota 10 la naștere. Are o înălțime de 52 de cm și o greutate de 3,4 kg. 

Mama și copilul au fost transportați apoi la Maternitatea „Odobescu”, iar polițiștii au venit în vizită mai târziu pentru a se interesa de starea copilului. 

„Acesta va rămâne cel mai frumos apel la care poliţiştii au intervenit”, a mai transmis IPJ Timiş.

Editor : Andreea Stanciu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A început vaccinarea antigripală. Cine beneficiază de gratuitate și cum poți intra în posesia dozei

Orașul în care un bulevard este, din 2020, un șantier fără sfârșit. Drumul s-a umplut de bălți la prima ploaie după asfaltare

Autorul jafului de la banca din Iași vine cu o explicație halucinantă: spune că e antreprenor și voia să-și plătească datoriile la stat

VIDEO Mașini parcate pe iarbă, blocate cu bolovani uriași. Cum au fost pedepsiți mai mulți șoferi timișoreni

Partenerii noștri