Live

O femeie a încercat să dea foc Primăriei din Ploieşti

Data publicării:

O femeie care a încercat miercuri să incendieze sediul Primăriei Ploieşti a fost imobilizată de către lucrătorii Poliţiei Locale și dusă la audieri.

„În jurul orei 13,30, poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie au fost fost sesizaţi despre faptul că o femeie ar fi încercat să incendieze o clădire din Municipiul Ploieşti. Din primele verificări a reieşit faptul că o femeie de 49 de ani, din municipiul Ploieşti, ar fi intrat în sediul unei instituţii publice din municipiul Ploieşti şi ar fi vărsat un lichid inflamabil în incinta acesteia. Femeia în cauză ar fi exprimat faptul că intenţionează să incendieze clădirea”, arată un comunicat al IPJ Prahova, citat de Agerpres.

Femeia a fost imobilizată de către lucrătorii Poliţiei Locale prezenţi în clădire, fiind apoi preluată de poliţişti şi dusă la audieri.

Surse oficiale au precizat că nemulţumirea acesteia este legată de faptul că nu a primit o locuinţă socială din partea municipalităţii.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la distrugere.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Răsturnare de situație! Decizia UEFA în cazul lui Jude Bellingham, după gestul incalificabil din meciul cu Slovacia

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Imagini dramatice: Destinații de vacanță din Turcia și Grecia, devastate de incendii. Mai mulți turiști români au fost evacuați

Incendiu uriaș în Prahova, din cauza unui utilaj care a luat foc. Traficul pe DN1 a fost dat peste cap

Un incendiu masiv a izbucnit în apropiere de Atena. Regiunile care sunt în pericol: „Riscul este foarte ridicat”

Panică într-un tren care se întorcea de la mare. Locomotiva a luat foc în mers

Partenerii noștri