Live

O fată de 6 ani a dispărut împreună cu bunica ei din Sectorul 4 al Capitalei. Au fost date în urmărire națională

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Poliția Capitalei

O femeie de 67 de ani şi nepoata ei de 6 ani au fost date dispărute, după ce au plecat de la o adresă din Sectorul 4 al Capitalei şi nu au mai revenit. Polițiștii le-au dat în urmărire la nivel naţional. 

„Astăzi, 13 octombrie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei, care a plecat, însoţită de nepoata ei, minoră, de la adresa de domiciliu, din Sectorul 4 şi nu au mai revenit până în prezent”, a transmis, duminică seară, Poliţia Capitalei, potrivit News.ro. 

 Sursa citată a precizat că femeia dispărută se numeşte Lidiya Kovalenko, este în vârstă de 67 de ani şi are următoarele semnalmente: păr grizonant, scurt.

Minora se numeşte Aleksandra Tobiassen, este în vârstă de 6 ani şi are următoarele semnalmente:ten deschis, ochi căprui, păr şaten scurt. La data dispariţiei purta geacă roz.

 „Poliţiştii au demarat procedurile de depistare a persoanelor în cauză, fiind date în urmărire la nivel naţional. Cei care le-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, a mai transmis sursa citată.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Țiriac a vrut să investească 100.000.000 €, dar i-au spus ”NU”! Miliardarul a luat o decizie radicală: ”Nu mă mai prindeți”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat a murit în timpul maratonului din Capitală

Restricții de trafic în Capitală cauzate de Maratonul București: 12.000 de alergători vor concura în acest weekend

Zonele din București cu cea mai mare poluare fonică. Cum este afectat organismul din cauza expunerii la zgomote puternice

O femeie din București a fost arestată după ce a incendiat o mașină. Ce le-a mărturisit anchetatorilor

Partenerii noștri