Live

Noi detalii șocante din dosarul crimelor din Constanța. Cum și-a ucis „Șacalul” victimele, ajutat de iubita lui

Data actualizării: Data publicării:
Suspectul a fost arestat imediat după externarea din spital. Foto: Digi24

Apar detalii șocante în cazul dublei crime din Constanța. Principalul suspect, supranumit „Șacalul”, și concubina acestuia au fost reținuți de procurori, după audieri. Individul este acuzat că a ucis cu brutalitate două femei cu scopul de a le fura mașinile de lux, cu care a și fugit. Ar fi fost ajutat în tot acest timp de partenera sa, care s-ar fi folosit inclusiv de propriul copil pentru a șterge urmele.

Suspiciunile anchetatorilor sunt că cele două femei fie au fost otrăvite, fie li s-a dat o supradoză de droguri.

Ultimele zile au fost decisive pentru a face legătura între cele două crime. Investigația a început în luna iulie, când prima femeie, originară din Tulcea, a fost dată dispărută de familie. Două săptămâni mai târziu a fost găsită moartă în apartamentul ei din Mamaia Nord. Anchetatorii cred că suspectul s-a străduit să își piardă urma - i-a luat cheile mașinii și apoi a vândut o rapid, i-a luat din casă bijuteriile și a lăsat aerul condiționat pornit.

Polițiștii nu au găsit urme de violență, motiv pentru care cred că victima ar fi putut fi otrăvită ori drogată, dar încă sunt așteptate rezultatele examenelor toxicologice.

A doua crimă a fost plasată de anchetatori la final de august, în data de 27 mai exact. Mobilul pare să fi fost similar - suspectul a plecat cu mașina victimei, care ar fi fost ucisă similar, fără a fi folosită violența. Ar fi încercat să scape de trupul acesteia pe un câmp, unde a fost găsit în noaptea de 3 spre 4 septembrie.

Pentru ca familia să nu intre la bănuieli, suspectul ar fi dat mesaje de pe telefonul femeii. Bărbatul reținut acum a ajuns primul pe lista suspecților după ce, o zi mai târziu, a fost implicat intr-un accident în timp ce conducea mașina celei de-a doua victime.

A fost internat în spital până ieri, când a fost ridicat de polițiști și dus la percheziții. A fost reținută și partenera acestuia, considerată complice.

Bărbatul s-a prevalat de dreptul la tăcere și a refuzat să facă declarații în fața anchetatorilor.

Femeia este acuzată și de rele tratamente aplicate minorului, pentru că și-ar fi obligat fiul în vârstă de 15 ani să ajute la ștergerea urmelor crimelor.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Taximetrist bătut și lăsat fără mașină în București. Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv

77 de tone de detergent contrafăcut au fost reţinute de inspectorii vamali din Constanța

Au fost raportate cazuri de jaf în Cehia după inundațiile din estul țării. Făptașii riscă pedepse de până la 15 ani de închisoare

Procurorul ar fi decis doar să monitorizeze telefonul „Șacalului” după prima crimă. Polițiștii spun că nu au greșit cu nimic

Partenerii noștri