Live

Video Locomotiva unui tren de călători a luat foc în județul Prahova

Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, la locomotiva unui tren de călători, în halta Tomşani, judeţul Prahova, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. În tren se află aproximativ o sută de persoane, nefiind înregistrate victime.

Potrivit ISU Prahova, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Urlaţi intervin cu 2 autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD după ce a fost anunţat un incendiu la locomotiva unui tren, în halta Tomşani. În sprijin, se deplasează şi autospeciala de stingere cu pulbere (azot), locomotiva fiind una electrică, potrivit News.ro. 
 

„Din primele informaţii primite de la faţa locului, incendiul se manifestă la compartimentul motor al locomotivei, iar în trenul de călători se află aproximativ 100 de călători. Nu sunt înregistrate victime”, a transmis sursa citată.
 
Locomotiva a fost decuplată şi se acţionează pentru lichidarea incendiului.  Este vorba despre un tren Regio care circula pe ruta Buzău-Bucureşti Nord. Incendiul s-a produs în zona trecerii peste calea ferată, fiind îngreunat şi traficul rutier.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Momentul în care incendiatorul de la Parlament este ridicat de polițiști și dus la secție. Bărbatul a fost arestat preventiv

Șeful Camerei Deputaților vrea filtre chiar la intrarea în Parlament, după incendiul provocat de un bărbat care a aruncat cu benzină

VIDEO Explozie puternică pe acoperişul unei clădiri cu zece etaje din Paris. Momentul deflagrației

Imagini cu bărbatul suspectat că a dat foc în Parlament, publicate de MAI. Autoritățile cer ajutor pentru prinderea sa

Partenerii noștri