Live

Video Incendiu uriaș lângă un complex rezidențial din apropiere de București. Prima mașină de pompieri trimisă acolo a luat foc

Data actualizării: Data publicării:
Una dintre mașinile pompierilor s-a aprins în timpul intervenției. Foto: Digi24

Un incendiu puternic a izbucnit lângă București. Una dintre mașinile pompierilor s-a aprins în timpul intervenției. Flăcările uriașe au cuprins vegetația uscată de lângă un complex rezidențial și s-au extins la o casă din apropiere.

ACTUALIZARE 17.44. Incendiul a fost în mare parte stins, iar pompierii încearcă să lichideze ultimele focare.

 

Incendiul are loc pe DN4, în apropiere de Șoseaua Olteniței din sudul Capitalei. Flăcările s-au extins și la una dintre mașinile de pompieri sosite la fața locului, care a ars aprope în totalitate.

Pompierii spun că acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că vântul și-a schimbat brusc direcția, alimentând flăcările.

 

Este o operațiune dificilă, iar flăcările au ajuns și a una dintre casele din apropiere. 12 autospeciale de pompieri au fost trimise la intervenție, iar circulația rutieră în zonă este blocată.

A fost emis și mesaj RO-Alert. Pompierii avertizează că focul se poate extinde și le cer oamenilor să lase loc autospecialelor să treacă pentru a putea interveni la stingerea flăcărilor.

Locuitorii din zonă sunt avertizați să nu se apropie de zona afectată și să stea cu ușile și geamurile închise.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Accident grav pe Podul Grand din București. Un motociclist a murit

Pedro Sanchez, la Bucureşti: Este momentul să înfruntăm extrema dreapta. Depinde de noi ca Europa să nu-şi trădeze principiile

Când vor scăpa bucureștenii de problemele cu apa caldă și căldura? Nicușor Dan: „În patru ani vom fi mult mai bine decât suntem acum”

Incendiu devastator în Vrancea. Trei case și o anexă au fost făcute scrum

Partenerii noștri