Live

Foto Incendiu puternic în curtea fabricii de ciment din Medgidia. Au ars peste 150 de tone de cauciucuri

Data actualizării: Data publicării:
Imagini amator

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-amiază, în curtea fabricii de ciment din Medgidia. Oamenii au primit mesaj RO-Alert din cauza degajărilor mari de fum. Potrivit pompierilor, au ars peste 150 de tone de cauciucuri, dar și un utilaj.

ACTUALIZARE 19.00 Incendiul izbucnit luni la un depozit de anvelope din Medgidia a fost lichidat, arzând un utilaj şi circa 150 tone de cauciucuri şi mase plastice, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" Constanţa.

"La ora 18,20, incendiul a fost lichidat. Au ars un utilaj - tocător de cauciucuri, aproximativ 150 tone cauciucuri şi mase plastice pe o suprafaţă de 2.000 metri pătraţi şi au fost protejate alte 900 tone de cauciucuri", a transmis ISU Constanţa.

La locul intervenţiei au rămas, pentru supravegherea zonei, o autospecială de stingere incendii de la Detaşamentul Medgidia şi o a doua, de la fabrica de ciment Romcim, societatea în incinta căreia a izbucnit incendiul.

Conform ISU "Dobrogea", incendiul s-a manifestat cu două focare diferite.

"Se acţionează şi cu utilajele agentului economic prin acoperirea focarelor cu nisip/pământ, precum şi cu echipajele ISU prin răcirea zonei limitrofe", a informat ISU în timpul intervenţiei.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea fabricii de ciment din Medgidia.

„Ard cauciucuri pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi, fără pericol de propagare”, au precizat pompierii.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Incendiu la locomotiva unui tren, în Cluj. Călătorii s-au autoevacuat

Noi imagini cu dezastrul făcut de inundații. Deversare controlată la un baraj din Vaslui, după ce apa a atins cota de pericol

Ciclonul Boris în România. Localități din 8 județe sunt afectate de inundații

Procurorul ar fi decis doar să monitorizeze telefonul „Șacalului” după prima crimă. Polițiștii spun că nu au greșit cu nimic

Partenerii noștri