Live

FOTO. Accident grav pe „Drumul morții”, în Vrancea: Un bărbat a decedat în urma coliziunii dintre două autoturisme şi un TIR

Data actualizării: Data publicării:
Foto: ISU Vrancea

Un bărbat a decedat, marţi, în urma coliziunii dintre două autoturisme şi un TIR, pe DN2 - E85, la Bizigheşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Marţi, 3 septembrie 2024, ora 15:15, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că pe DN2 - E85, în afara localităţii Bizigheşti, s-a produs un accident rutier. În urma impactului dintre cele trei autovehicule implicate, a rezultat decesul unui bărbat”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, bărbatul decedat se afla într-un autoturism care a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de un TIR.

Echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea care a ajuns la faţa locului a constatat decesul victimei, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

În prezent, sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului şi luării măsurilor legale care se impun.

Traficul se desfăşoară alternativ în zona accidentului, pe un singur sens de circulaţie, potivit Agerpres.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Maşină de poliţie implicată într-un accident pe DN 2, în judeţul Vrancea

Turcul Yusuf Dikeç, care a impresionat în concursul de tir de la JO, vrea ca postura sa de tragere să devină „marcă înregistrată”

Cutremur în România, marți seară

Cutremur în România, vineri seara

Partenerii noștri