Live

FOTO. Accident grav în judeţul Cluj: Bărbat resuscitat la faţa locului, alţi doi transportați la spital

Data actualizării: Data publicării:
Un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN 1 C, în judeţul Cluj.

Un grav accident de circulaţie în care sunt implicate un TIR şi o maşină s-a produs, marţi, pe DN 1 C, în judeţul Cluj. Un bărbat este resuscitat la faţa locului, alţi doi fiind transportaţi la spital. Traficul în localitatea Sânnicoară este complet blocat.

Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca şi Punctul de Lucru Jucu intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe strada Principală din localitatea Sânicoară, comuna Apahida. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare şi două echipaje SMURD, unde au găsit un autocamion şi două autoturisme avariate. Într-unul dintre autoturisme se aflau două persoane încarcerate”, a transmis, marţi, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că pompierii au descarcerat cele două victime din autoturismul avariat.

Întrucât condiţia medicală a unuia dintre bărbaţi este gravă, echipajele au operat o extragere de urgenţă. Imediat, bărbatul a fost intubat, dar a intrat în stop cardio-respirator, astfel că în aceste momente se aplică manevre de resuscitare. Cealaltă victimă extrasă este conştientă, cooperantă. Alte două persoane primesc îngrijiri medicale”, a mai transmis sursa citată de News.ro.

Doi bărbaţi, de aproximativ 40 de ani, vor fi transportaţi la spital. În cazul bărbatului aflat în stop cardio-respirator se continuă la faţa locului manevrele de resuscitare.

Centrul Infotrafic a transmis că accidentul a avut loc pe DN 1C, iar circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Influencerul american Jack Doherty a făcut accident cu un McLaren de 200.000 de dolari, în timp ce era live pe o platformă de streaming

VIDEO Copil pe trotinetă, la un pas de accident pe trecerea de pietoni

Doi bărbați au fost răniți după ce balustrada unui restaurant s-a rupt și au căzut de la etaj

Accident grav pe A2. Un copil în vârstă de 11 ani a murit pe loc şi tatăl lui a fost grav rănit

Partenerii noștri