Live

Elicopterul SMURD, solicitat în Mehedinți pentru un copil de 2 ani. Cinci persoane, blocate într-o mașină care a lovit un cap de pod

Data actualizării: Data publicării:
Accident grav în județul Mehedinți. Cinci persoane au rămas blocate într-o mașină care a intrat într-un cap de pod din localitatea Tâmna. Doi dintre pasageri au fost extrași din autoturism, între care un copil în vârstă de 2 ani, pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD.

Accident grav în județul Mehedinți. Cinci persoane au rămas blocate într-o mașină care a intrat într-un cap de pod din localitatea Tâmna. Doi dintre pasageri au fost extrași din autoturism, între care un copil în vârstă de 2 ani, pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD, relatează News.ro.

ISU Mehedinţi intervine la un accident în localitatea Tâmna, unde un autoturism a lovit un cap de pod.

”Două persoane au fost evacuate din maşină, mai sunt 3 persoane blocate în maşină. Aparent este vorba de 5 victime”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți. 

Potrivit polițiștilor, s-a cerut în sprijin și un elicopter SMURD pentru o victimă cu politraumatisme, respectiv un copil în vârstă de 2 ani.

Pompierii intervin pentru a extrage toate persoanele care au rămas blocate în vehicul.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are un copil cu un fost jucător la FCSB și a dat lovitura: ”De la o mie-două până la zeci de mii de euro. Sunt foarte atenți”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Elicopterul SMURD a fost solicitat în Sibiu pentru un muncitor surprins de un mal de pământ. Bărbatul se află în stop cardio-respirator

VIDEO. Accident grav la intrarea în Capitală: Un mort și mai mulți răniți într-un carambol cu trei mașini

VIDEO. Șofer cu probleme cardiace, preluat de elicopterul SMURD de pe Transfăgărășan

Plan Roşu de Intervenţie activat după un accident grav între un microbuz şi un TIR, pe A4. 12 persoane au fost transportate la spital

Partenerii noștri