Live

Două minore aflate în grija statului lucrau ca animatoare într-un club din Vaslui

Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Scandal uriaș la Protecția Copilului Vaslui. Două minore, aflate în grija statului, au fost văzute într-un club din oraş, unde lucrau ca animatoare. Ba chiar una dintre ele a postat pe contul ei de socializare un filmuleț în timp ce era la muncă.

Dana Costache, jurnalist Digi24: Cele două fete minore au fost văzute de mai multe ori într-un club de noapte din orașul Vaslui. Una dintre ele a fost filmată în timp ce dansa la bară mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, spun jurnaliștii de la Vremea Nouă.

Înregistrarea a fost postată de fată pe o rețea socială și ulterior l-a șters, probabil dându-și seama de consecințe. Fetele sunt instituționalizate în cadrul Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui și, în mod normal, supraveghetorii ar fi trebuit să știe ce fac și unde se află fetele, lucru pe care îl cunosc și acceptă.

Direcția pentru Protecția Copilului Vaslui este instituția din județ care în 2024 a primit cel mai mare buget – aproape 215 milioane de lei - și este cel mai mare angajator, cu 2.400 de salariați. Există și resurse materiale și resurse umane pentru creșterea și educarea copiilor din centrele de plasament din Vaslui, însă, în acest caz, reprezentanții instituției nu au făcut decât să anunțe Poliția.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

VIDEO Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Băut și fără permis, un bărbat a fost prins conducând cu 169 de km/h în localitate. A fugit de Poliţie şi a abandonat maşina

Magnatul britanic Mike Lynch s-a înecat la bordul iahtului scufundat în Sicilia, arată rezultatele unei anchete

Imagini cu armele cumpărate ilegal de pe internet, ridicate de autorități

Tineri care au participat la jafuri în grup în Los Angeles au fost arestați pentru că părinții lor au văzut imaginile și i-au denunțat

Partenerii noștri