Live

Crima de la hotel. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere când a ieșit să cumpere cuțitul cu care și-a ucis iubita

Data publicării:
Imagini de pe camerele de supraveghere ale hotelului în care a fost comisă crima urmată de sinucidere. Foto: Digi24

Apar informații noi în cazul crimei urmate de sinucidere la un hotel din București. O fată de 17 ani a fost ucisă de iubitul său cu 7 ani mai mare, care apoi s-ar fi sinucis. Tânărul a fost surprins de camerele de supraveghere din hotel când a mers să cumpere cuțitul folosit să o ucidă pe tânără.

Dubla tragedie s-a petrecut la un hotel din Sectorul 6 din Capitală. Fata de 17 ani a mers acolo împreună cu iubitul eu, de 24 de ani, și au luat o cameră pentru o noapte.

Pe înregistrări se vede cum la ora 12:21 cei doi urcă scările și intră în cameră. Au stat acolo câteva ore, timp în care s-au certat, după care tânărul a ieșit singur.

Sebastian Boldea, jurnalist Digi24: Tânărul de 24 de ani a iesit din hotel și a mers la un supermarket din apropiere. De acolo a luat un cuțit și s-a întors cu el în cameră, unde era adolescenta.

Anchetatorii spun că imediat ce s-a întors în cameră, bărbatul a ucis-o pe fată și apoi și-a luat viața. Camerista a fost cea care a descoperit trupurile neînsuflețite și a sunat la poliție.

Crina Eșanu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei: Poliția a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere, cu privire la faptul că într-unul dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

Criminaliștii au cerut autopsia celor două cadavre. În paralel, angajații hotelului au fost chemați la audieri pentru ca anchetatorii să pună cap la cap filmul tragediei.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce pedeapsă a primit bărbatul care a ucis-o pe fetița iubitei sale și i-a ascuns cadavrul într-o canapea

Cei trei fii ai „vrăjitoarei” Sidonia au fost trimişi în judecată pentru omor, după crima de la Padina

Criminalul de la Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat la 15 ani de închisoare

Tragedie într-un hotel din București. Un tânăr de 24 de ani a ucis o fată de 17 ani, apoi s-a sinucis

Partenerii noștri