Live

Cine este bărbatul care a ucis două femei în Constanța pentru a le fura mașinile. Noi informații despre victime

Data publicării:
Foto: Shutterstock

Principalul suspect în cazul morţii a două femei, în județul Constanța, este un bărbat de 26 de ani. Trupurile victimelor au fost găsite într-un apartament din Mamaia şi pe un câmp din judeţul Constanţa.

Bărbatul le-a ucis pe cele două femei pentru a le jefui. El a furat de la fiecare dintre victime câte o mașină de lux. Pe una a vândut-o, iar cu cealaltă a comis un accident rutier.

Una dintre femei a fost găsită moartă la începutul lunii iulie, pe un câmp din localitatea Sinoe, iar cealaltă, în urmă cu o săptămână, într-un câmp din Mamaia. Anchetatorii au stabilit că între cele două morţi există o legătură.

Una dintre victime era din Timişoara, iar cealaltă din Tulcea.

În cursul zilei de luni, poliţiştii au făcut două percheziţii în acest dosar şi au ridicat mai multe probe.

„În baza mandatelor de percheziţie emise de către instanţa de judecată şi a ordonanţei de delegare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, astăzi începând cu ora 13 poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Constanţa efectuează 2 percheziţii domiciliare. La percheziţii participă şi specialişti din cadrul IGPR, respectiv de la Institutul Naţional de Criminalistică şi Direcţia de Investigaţii Criminale”, au anunţat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Ei au menţionat că aceste percheziţii au loc în cadrul unui dosar penal privind comiterea a două infracţiuni de omor, comise în lunile iulie şi august 2024, în judeţul Constanţa.

Principalul suspect a fost dus la percheziții imediat după ce a fost externat din spital. El a fost rănit în accidentul comis cu una dintre mașinile furate. De altfel, acesta a fost indiciul care i-a pus pe anchetatori pe urma suspectului.

Bărbatul a fost reținut și urmează să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

77 de tone de detergent contrafăcut au fost reţinute de inspectorii vamali din Constanța

Ce pedeapsă a primit Justin Timberlake după ce a fost prins băut la volan. Artistul și-a recunoscut vina

Procurorul ar fi decis doar să monitorizeze telefonul „Șacalului” după prima crimă. Polițiștii spun că nu au greșit cu nimic

Cum a reușit „Șacalul” să facă o nouă victimă, deși era supravegheat de polițiști după prima crimă? Primele declarații ale lui Predoiu

Partenerii noștri