Live

Adolescent de 16 ani, arestat preventiv pentru tâlhărie. În 20 de minute a atacat trei tineri pe stradă, cu un cuțit, ca să-i jefuiască

Data actualizării: Data publicării:

Un adolescent de 16 ani din Cluj-Napoca a fosta restat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de calificată în formă continuată. În interval de 20 de minute a atacat trei tineri pe stradă, cu un obiect ascuţit, iar de la unul dintre ei a reuşit să sustragă bani.

La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 17.10, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi încercat să obţină bani de la doi tineri, prin ameninţare cu un obiect tăietor-înţepător. La aceeaşi dată, în jurul orei 17.30, şi-ar fi continuat rezoluţia infracţională şi ar fi reuşit să obţină, prin aceeaşi metodă, de la o altă persoană, 100 de lei”, a transmis, sâmbătă, IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că adolescentul tânărul a fost depistat în municipiul Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile a fost prezentat instanţei, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile”, a mai transmis sursa citată.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Florin Niță, erou în Arabia Saudită: atacantul advers s-a prăbușit pe teren, iar românul nu a stat pe gânduri

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Iranul știe ce obiectiv va ținti în Israel, dacă acesta îl va mai ataca. „În caz că regimul sionist comite vreo greşeală, vom acționa”

Tentativă de jaf armat la bancă, făptașul a fost prins. Momentul în care bărbatul este capturat de polițiști

Spargere transmisă în direct pe TikTok, în Prahova: „Sunt la furat! Vedeți?” Pedeapsa primită de cei doi protagoniști

Ucraina afirmă că Rusia i-a atacat infrastructura critică cu 19 drone în cursul nopţii. Incendiul de la depozitul din Perm a fost stins

Partenerii noștri