Live

Accident grav în județul Neamț. O mașină a căzut într-un râu, după ce un podeț de lemn s-a rupt. 3 persoane transportate la spital

Data publicării:
Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Un autoturism în care se aflau patru persoane a căzut, sâmbătă după-amiază, de la patru metri într-un râu din judeţul Neamţ, după ce un podeţ din lemn s-a rupt în localitatea Petru Vodă. Pompierii au intervenit la faţa locului, însă cei patru ocupanţi ai maşinii au fost deja scoşi de către cetăţenii din zonă. Un copil şi două femei au fost transportaţi la spital.

Sâmbătă după-amiază, pompierii au fost solicitaţi, prin apel la 112, să intervină în comuna Poiana Teiului, la un accident rutier în urma căruia un autoturism în care se aflau patru persoane a căzut de pe un pod din localitatea Petru Vodă, potrivit News.ro. 

La locul accidentului au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la Garda nr 2 de Intervenţie Poiana Teiului,  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean.
 
Ajunşi la locul solicitării, pompierii au găsit un autoturism care a căzut în albia râului Bolătău, de la o distanţă de aproximativpatru metri, după ce s-a rupt un podeţ din lemn. Cele patru persoane aflate în autoturism, trei adulţi şi un copil, au fost scoase de către cetăţenii aflaţi în zonă. 
 
După ce echipajele SMURD ŞI SAJ au consultat victimele, au decis ca un copil de opt ani şi două femei de 50 şi 78 de ani să fie transportaţi la spital. Pompierii au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Două trenuri de pasageri s-au ciocnit în Egipt. Cel puţin doi oameni au murit şi alți 29 au fost răniţi

Ce pedeapsă a primit Justin Timberlake după ce a fost prins băut la volan. Artistul și-a recunoscut vina

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Un șofer a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de parapetul metalic, pe Autostrada A3

Partenerii noștri