Live

„Emily în Paris” provoacă tensiuni între Franța și Italia. Primarul Romei îi spune președintelui Emmanuel Macron „să se relaxeze”

Data actualizării: Data publicării:
„Emily în Paris” provoacă tensiuni între Franța și Italia. Foto: Profimedia

Serialul „Emily în Paris” a stârnit un adevărat conflict diplomatic între Roberto Gualtieri, primarul din Roma și președintele Franței care nu se bucură de faptul că în ultimul sezon al serialului, Emily părăsește Parisul și se mută în Roma. Gualtieri îi transmite președintelui francez să nu-și facă griji, fiindcă „Emily se descurcă foarte bine și la Roma”, relatează Politico.

Serialul a provocat un schimb de replici tăios între politicienii Europei, după decizia în urma căreia sezonul 5 se va filma în Roma.

„Dragă Emmanuel Macron, nu-ți face griji, Emily se descurcă foarte bine și la Roma”, a transmis Roberto Gualtieri. „Până la urmă, nu-ți poți controla inima, așa că hai să o lăsăm să aleagă”, a adaugat edilul.

Gualtieri a răspuns comentariilor făcute de președintele francez în cadrul unui interviu pentru Variety, unde a transmis că „Emily în Paris”, filmat în Roma „nu are sens” și că serialul promovează o imagine pozitivă a Franței.

„Vom lupta din greu, și le vom cere să rămână în Paris”, a continuat Macron.

Primarul spaniol l-a avertizat pe Macron să nu „intimideze sau să interfereze cu planurile de producție Netflix” pentru următorul sezon al emisiunii.

„Vedem mutarea lui Emily la Roma ca o confirmare a faptului că orașul nostru devine din ce în ce mai important și suntem destul de relaxați în contextul deciziilor de producție Netflix. Ei știu foarte bine ceea ce fac”, a spus Roberto Gualtieri. „Sincer să fiu, credem că domnul Macron ar trebui să se relaxeze”, adaugat edilul.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Emmanuel Macron intervine personal după ce „Emily In Paris” a anunțat că pleacă la Roma. „Nu are sens”

Fontana di Trevi intră într-o „cură de întinerire”. De anul viitor, celebrul monument nu va mai putea fi vizitat „la liber”

Emmanuel Macron cere oprirea livrărilor de arme către Israel, dacă sunt folosite în Gaza

„UE ar putea muri”. Avertismentul dur al președintelui francez Emmanuel Macron. Pe ce se contrazice cu cancelarul Olaf Scholz

Partenerii noștri