Live

Învățătoare din Prahova, cercetată pentru purtare abuzivă după ce a tras de păr un elev pentru că a avut o „atitudine sfidătoare”

Data publicării:
Școală. Imagine cu caracter ilustrativ. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

O învăţătoare din judeţul Prahova este cercetată de poliţişti pentru purtare abuzivă, după ce ar fi tras de păr un copil nemulţumit de nota la Matematică.

Incidentul a avut loc în Şcoala Gimnazială din satul Măneciu Ungureni, iar copilul a cărui mamă a reclamat la Poliţie este băiat şi este elev în clasa a treia.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că invitată la Poliţie, învăţătoarea a recunoscut că l-a tras pe băiat de păr explicând că acesta a avut o ”atitudine sfidătoare la adresa sa”, nemulţumit de faptul că a dat un test la matematică şi nu era pregătit.

De partea cealaltă, mama copilului susţine că fiul său nu a greşit cu nimic, ci doar a îndoit foaia de hâtrie folosită pentru susţinerea testului.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Drajna au fost sesizaţi, la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 13.30 de către o femeie, din comuna Măneciu, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat fizic de către învăţătoarea sa, în timpul orelor de curs. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că învăţătoarea, de 65 de ani, la data de 16 septembrie, l-ar fi tras de păr pe copil din cauza atitudinii pe care a avut-o cu privire la evaluarea la matematică”, a transmis, luni, IPJ Prahova.

Sursa citată a precizat că cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Spargere transmisă în direct pe TikTok, în Prahova: „Sunt la furat! Vedeți?” Pedeapsa primită de cei doi protagoniști

Doi bărbați din Prahova, care aveau ordine de protecție unul împotriva celuilalt, au fost prinși la furat împreună

Șase copii din Prahova au furat o mașină și au condus-o pe rând, provocând un accident

DIICOT: Trei persoane care vindeau droguri în Bucureşti şi Prahova au fost arestate preventiv

Partenerii noștri