Live

Deca anunță zile libere între probele de la Evaluarea Națională și la Bacalaureat: „Am ţinut cont de propunerile primite”

Data publicării:
Foto: GettyImages

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a anunţat miercuri că va fi introdusă câte o zi liberă între probe la Evaluarea Naţională, dar şi la Bacalaureat de anul viitor.

''Feedback preluat: zi liberă între probele de la examene! Am ţinut cont de propunerile primite şi de opiniile exprimate în spaţiul public şi vom introduce câte o zi liberă între probe la Evaluarea Naţională 2025. La Bacalaureat 2025 vom introduce o zi liberă după a doua probă'', a scris ea pe Facebook.

Ligia Deca a arătat că va propune această variantă de calendar cu zile libere între probe la şedinţa de joi a Comisiei de Dialog Social de la nivelul Ministerului Educaţiei.

''Vom propune această variantă de calendar, cu zile libere între probe, la şedinţa de mâine a Comisiei de Dialog Social de la nivelul Ministerului Educaţiei, apoi vom comunica şi calendarul final al examenelor. Mă bucur că primim feedback atunci când lansăm documente în consultare publică. Transparenţa instituţională, feedback-ul constructiv şi dialogul sunt, întotdeauna, cele mai potrivite modalităţi pentru a lua cele mai bune decizii pentru copii'', a arătat ministrul.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ligia Deca, contre cu primarul din Slobozia Conachi. „Şcoala nu a fost afectată de inundaţii, poate vreţi să mergem la o familie, două”

Un angajat MAI a divulgat subiectele la BAC în mediul online. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar

Ministerul Educaţiei, anunț după un fake-news pe reţelele sociale: Contractul educaţional nu afectează drepturile părinteşti

Cum va funcționa interzicerea telefoanelor mobile în școli. Ligia Deca: Se poate ajunge la exmatriculare

Partenerii noștri