Live

Video Doi bărbați au fost atacați de un urs pe care îl hrăneau pe Transfăgărășan. Au fost salvați de claxoanele șoferilor

Data actualizării: Data publicării:

Imagini cu doi bărbaţi atacaţi de urs pe Transfăgărăşan au fost distribuite, miercuri, în mediul online. Bărbaţii, coborâţi dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, au hrănit animalul şi se fotografiau cu el, când, brusc, ursul l-a atacat pe unul din ei.

Sursă imagini video: Anamaria Denisa Kontratovici

În apropiere se vede un alt urs, probabil un pui, ceea ce face ca situația să fie și mai complicată. Deseori ursoaicele cu pui reacționează extrem.

Cei care au distribuit, miercuri, imaginile în mediul online, susţin că sunt înregistrate pe Transfăgărăşan, în luna iulie, scrie News.ro.

După plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, ar fi vorba despre doi ucraineni, coborâţi dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, în care pare că mai sunt persoane.

Bărbaţii hrănesc animalul, se apropie de el şi se fotografiază cu el. În apropiere se vede un alt urs care dă să se apropie de cei doi, însă se sperie de maşinile care trec.

La un moment dat, ursul îl atacă pe unul dintre bărbaţi, care cade jos, însă animalul fuge, speriindu-se de claxoanele mașinilor care trec.

În repetetate rânduri, autorităţile au făcut apel la turişti să nu hrănească animalele, să nu se apropie de ele şi să nu încerce să le fotografieze.

Editor : Sebastian Eduard

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Urșii cerșetori de pe Transfăgărășan vor fi relocați. Fechet: „Când nu va mai avea cine să-i hrănească, vor ataca gospodăriile”

Doi pădurari au fost bătuți cu bâtele de braconieri într-o pădure din Dolj. Polițiștii i-au identificat pe agresori

Ucrainenii au vizat pentru prima oară un aeroport internațional din Moscova. Atac cu drone în mai multe districte din Capitala rusă

Atac masiv asupra Kievului. Dronele rusești au lovit pentru a cincea oară de la începutul lunii

Partenerii noștri